of of havalardan mıdır, bir kış özlemle baharı motora binmeyi beklemekten midir bilmiyorum ama bu aralar pıtrak gibi çoğaldı motosiklet kazalı haberler
bir de buralara yansımayan küçük yerleşim yerlerinde ana arterler dışında kalan bölgelerde yaşanan genelde hiç korumasız, çin malı en güvensiz kelle koltukta gidilen her tarafı dökülen ( belli ki kış boyu biriktirilen harçlıklarla alınmış ) motorlarda hep iki kişi sonsuz bir neşe ve cesaretle binilen , bu sitelere hiç girmemiş giremeyecek çocukların yeni delikanlıların karıştığı yerel kazalar var ki onlar ne gazetelere ne de bu sitelere konu oluyor,
geçen gün, pendikte hatboyunda minibüs son duraklarına yakın bir kaza gördüm, bir otomobile arkadan bindirmişler, gencecik çocuklar, ne kask ne koruma, gömlekle yerde uzanmış yatıyorlardı markası belirsiz su taşımalık kebabçı motoru olma zamanı gelmiş motorları da yanı başlarındaydı , yunuslar yaklaştırmadı yanlarına, trafik durmuştu, çok kötü oldum..
kimbilir ne hevesle nasıl harçlık harçlık biriktirip binmişlerdi o motora..
aman dikkatli binelim, korumalarımızı ihmal etmeyelim ve gençleri ( dinlemezler ama ) yine de uyaralım..