Boğaziçi Köprüsünde Kaza

Kaza haberini ilk sayfalarda "inşallah ciddi birşeyleri yoktur" dilekleri/mesajları ile okumaktayken 2. sayfada birinin öldüğünü öğrenmek daha da üzücü oldu. Allah rahmet eylesin ve çevredeki düzensizlikler, aymazlıklar nedeniyle oluşan bu kazalar artık bir son bulsun.

yorumlara baktım birtane insaniyet te tutmöuş motorsiklet otobanlarda yasaklansın demiş hallaa olayın farkında değil halaa motoru bisiklet gibi görmekte sadece sokakta gezebilinen bir oyuncak gibi görmekteler halbuki motor üzerinde 1-2 İNSAN taşıyabilen bir vasıtadır motorlu bir alettir hız yapabilir adam motorsiklet yasaklansın yazmış ya yok böyle birşey

bmw Z4 e 3. bir kişi binemezken biz 5 kişi motora biniyorduk.(halı sahaya çıkarken trafik yok D:) bizim insanımız böyle 2 milyarlık serçe arabadır der istediği yere park eder sen 20 milyarlık R1 ini bi yere park etsen çek şunu yer kaplama der.cahillik varya cahillik ahh bunlarla bal yiyeceğime harbi gidip akıllıyla başımın çaresine bakayım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet ben de yorum yazdım Caner sen de yaz bu nasıl bir zihniyettir ya :pr: motosiklet yasaklansın yok günde 20 tane geçen motor için ayrı yol mu istiyosunuz vs.. gencecik yaa cnm bnm :salut: tek suçlu biziz di mi Allah kahretsin bu şeytan icadını :pr:

allah rahmet eylesin abi yola mı bakıcaz araçlara mı bakacaz çözemiyorum ya

of of havalardan mıdır, bir kış özlemle baharı motora binmeyi beklemekten midir bilmiyorum ama bu aralar pıtrak gibi çoğaldı motosiklet kazalı haberler

bir de buralara yansımayan küçük yerleşim yerlerinde ana arterler dışında kalan bölgelerde yaşanan genelde hiç korumasız, çin malı en güvensiz kelle koltukta gidilen her tarafı dökülen ( belli ki kış boyu biriktirilen harçlıklarla alınmış ) motorlarda hep iki kişi sonsuz bir neşe ve cesaretle binilen , bu sitelere hiç girmemiş giremeyecek çocukların yeni delikanlıların karıştığı yerel kazalar var ki onlar ne gazetelere ne de bu sitelere konu oluyor,

geçen gün, pendikte hatboyunda minibüs son duraklarına yakın bir kaza gördüm, bir otomobile arkadan bindirmişler, gencecik çocuklar, ne kask ne koruma, gömlekle yerde uzanmış yatıyorlardı markası belirsiz su taşımalık kebabçı motoru olma zamanı gelmiş motorları da yanı başlarındaydı , yunuslar yaklaştırmadı yanlarına, trafik durmuştu, çok kötü oldum..
kimbilir ne hevesle nasıl harçlık harçlık biriktirip binmişlerdi o motora..

aman dikkatli binelim, korumalarımızı ihmal etmeyelim ve gençleri ( dinlemezler ama ) yine de uyaralım..

evet ben de yorum yazdım Caner sen de yaz bu nasıl bir zihniyettir ya :pr: motosiklet yasaklansın yok günde 20 tane geçen motor için ayrı yol mu istiyosunuz vs.. gencecik yaa cnm bnm :salut: tek suçlu biziz di mi Allah kahretsin bu şeytan icadını :pr:

Konuyla ilgili olarak bende kendi yorumumu ekledim yurdum insanı ne yorumlar
eklemişler vay anasıyaaa okurken kendimi zor tutdum örümcek kafalılar dolmuş yavfff...

Beşiktaş'ta meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü öldü, yanındaki bir kişi ise yaralandı.

Boğaziçi Köprüsü'nden Mecidiyeköy yönüne giden Adnan Ecer'in (19) kullandığı motosiklet, Ortaköy Viyadüğü üzerinde kontrolden çıkarak önündeki Emine Bilge Çakmakçı idaresindeki 34 BP 8761 plakalı otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Ecer, aynı yönde giden Hasan Yıldız idaresindeki 92-506 numaralı İETT otobüsünün altına girdi. Adnan Ecer, olay yerinde hayatını kaybederken yanındaki Serhat Balı (17) ise yaralandı.

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan Balı'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ecer'in cesedi ise olay yerindeki incelemelerin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11503193.asp

allah rahmet eylesin:salut:

Ben de yazdım yorumumu.
Ayrıca kasisleri daha erken farketmeyi sağlayacak yeterli ve daha dikkat çekici sinyalizasyon sağlansaydı bu kazaların olma ihtimalinin azalacağını tahmin ediyorum. Sonuçta bu kasisler yüzünden ilk kaza değil bu.

Allah rahmet eylesin..

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Hayatını kaybeden arkadaşın mekanı cennet olur inşallah
Kendisine Allah'tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum
yaralanan arkadaşa da acil şifalar diliyorum...
:pale:

Arkadaşlar haberturk'teki haber için yorum yazmanızı(yapıcı olursa daha iyi olur) rica ediyorum.Biliyorsunuzki günün, haftanın en çok yorumlanan haberleri önplanda kalıyor.Bu da daha çok insanın bu habere ulaşabilmelerini ve dolayısıyla insanların motosikletler ve kullanıcıları hakkında fikir sahibi olmalarını sağlar. Özellikle de bu yüzden yapıcı yorumlar yapmanızı rica ettim.Yaşadığınız zorluklar, aslında öyle değil de böyleler" işe yarayabilir.

yahu bu yol hataları için bu tip ölümlü kazalarda bile Dava açılamıyormu nedir yahu ADALET YOKMU BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Aslında bu kadar can aldı bu e5 aslında bizde biraz kendimize ceki düzen versek
bizlerinde çok hataları var .

Off Allah rahmet eylesin :(
Kasislere çok dikkat edin , yol çalışması kabelaları var ama kasislerin olduğu yerler berlirsiz ve önünüzdeki araç son anda farkedip kazıklama fren yapabiliyor.
Ayrıca Kasislerin olduğu zamanlarda gecelere çalışmayı hızlandırmak için tek şeride indiriyorlar köprü yolunu ( sağda tek şerit veriyorlr bu aralar).
Aman dikkat :(

o kasisler yüzünden ben de bir kere ani fren yapmak zorunda kalmıştım arabayla giderken. yeterli uyarıcı levha yok!!
ölenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar