Boğaziçi Köprüsünde Kaza

Demin radyoda dinledim bir motosikletli köprüye kurulan kasislerden kaçarken bir otobüsün altına girmiş diye

hadı buyur allahım yaaa 300 tane kasıs koyarlarsa bole olur ıste umarım bızden bırı degildir yanı olması zaten kotu bıde bızden cıkınca ayrı uzuluyoruz sabah sabah bısmıllah sıteyı bı actım ..............

Geçen Salı günü köprüden geçerken birden farkettim bende. Allahtan benim şeritte yoktu ve kasisten geçmeden kurtuldum.

3 ay önce bir arkadaşım o kasis yüzünden kaza yapıp bacağını kırmıştı.

Şimdi sabah sabah siteyi bir açtım ilk bu konu gözüme çarptı. İnşallah yaralı olarak kurtulmuştur arkadaş :pale:

Tanımasakta kardeşimize geçmiş olsun.
İnşallah önemli bir yaralanması yoktur.

yaa o kasisler ne için?onarım varsa ufacık bi bölüm aylardır duruyor?bikerede bi araç hızla girip takla atmıştı üstünde sabah karşı.

Her ne kadar tanımasakta, çok geçmiş olsun... Umarım durumu ciddi değildir... :(

inşallah ciddi bir şeyi yoktur,
en iyi dakar yarışçısı istanbulda motosiklet süren türk insanı

Selam arkadaşlar
sabah bende köprüden geçiyordum motorla..polisi kaza yerine kadar götürdüm motorla.. sonra indim baktım.. motor kasisten kaçarken araca vuruyor ve düşüp otobüsün altına giriyor. motorda iki kişilermiş. kaskları varmış ama maalesef karpuz kabuğu çinli kasklar.. başka bir korumaları yoktu kaza yapan arkadaşların. geçmiş olsun diyoruz..

Selam arkadaşlar
sabah bende köprüden geçiyordum motorla..polisi kaza yerine kadar götürdüm motorla.. sonra indim baktım.. motor kasisten kaçarken araca vuruyor ve düşüp otobüsün altına giriyor. motorda iki kişilermiş. kaskları varmış ama maalesef karpuz kabuğu çinli kasklar.. başka bir korumaları yoktu kaza yapan arkadaşların. geçmiş olsun diyoruz..

Arkadaşların durumu nedir bilgin varmı

Herhangi bir bilgim yok sadece benimle gelen polis çok acil ambulans istedi.. ambulanstan cevap geldi yoldayız ters yönden geliyoruz diye.. kaza yapan arkadaşlardan bir tanesinin sağ bacağı bir kaç yerinden kırılmış, bir kolu kırılmış ve başında kanama vardı ama kendindeydi.. başında duran ve kaza yapmış olan diğer kişi ise pek bir şeyi yoktu sadece başı kanıyorsu oda az..

yaa o kasisler ne için?onarım varsa ufacık bi bölüm aylardır duruyor?bikerede bi araç hızla girip takla atmıştı üstünde sabah karşı.

o kasısler ne kadar uyuzluk yapsakda ınsanların canını bıraz daha ucuza saysak dıye degerlı devletımızın ıcat ettıgı azamı hızın 80 km olan e5e koydugu harıka ınsan ustu modern aletlerdır

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bizden olması şart değil,iki tekercilerin hepsi kardeştir,geçmiş olsun inşallah kalıcı bişey yoktur

Sabah servisle karşı şeritten gelirken trafiğin durduğunu gördüm kesin kaza dedim inşallah motosiklet değildir filan derken yerdeki kaskları görünce arkamdan soğuk bir ter geldi aman dedim sonra yanından geçerken başından yaralı arkadaşımızı gördüm ağlıcaktım valla allahtan ölüm yokmuş çok dikkat arkadaşlar çok...

Ölümlü Kaza Olmadığına sevindim inşallah çok çabuk sıhatlerine kavuşurlar

bu tarz mesajları her okuyuşumda istanbulda motor kullanmaktan birazdaha korkar oluyorum. umarım çok kötü bir şey yoktur arkadaşlarda. geçmiş olsun...

Cok cok gecmis olsun ve acil sifalar dilerim .
Motor dunyasina yeni katildim ve acikcasi bende korkuyorum, mecbur kalmadikca kopruden gecmeye niyetim yok.

Sabah Bestfm de Cem Arslan bahsetti kaza olduğunu umarım iyilerdir arkadaşlara geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar