boğaz köprüsünü keşfettimm :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
denemeden bilemessin kirlenmeden öğrenemezsin demişler...
güzel bir tecrübedir

tabıı kı guseldır bi de ruzgar senı solundakı otobusun altına dogru ıtıyosa pek bi eglencelı oluyo :p

tesadüf olmuş bende dün akşam ilk defa motorla köprüden geçtim. walla sağa sola bakmaktan kendimi alamadım ayrıca hiçde korkulacak bi şey değilmiş :)

Tebrikler T_uruncu ne hisetigini anlamak hic te zor degil. Gusel bir an yasamisin artik hep yaparsin. Kim tutar seni kitalar arasi yolcuk ediyorum diyeceksin bundan sonra:p

1 kere gectim oda son oldu zaten hava massallah benı motorun uzerınden kaldıracak kadar ruzgarlıydı o gunden berı hep ferıbot sirkeci<-> harem
cayımı ıcer cıgaramı tutturur bogaz havasınıda cekerım cıgerlerıme ooohh uzerıne yapan martıları saymassan tam keyıf valla :p

ben de bu soğuk havalarda ya bir kamyonun ya da bir otobüsün egsozundan faydalanıyorum :p . Sıcacık bir yolculuk oluyor :mrgreen: ( ama her an kamyonla içli dışlı olma ihtimali var :p bir gün kamyoncu pala amcanın biriyle samimi olucaz ama dur bakalım ne zaman :cherry: ...)

aman akraba olmakdan önce karbonmonoksitten zehirlenme de Allah göstermesin.
Hoş açık hava ama ben yine de egzorlardan ve sıkışık trafikte egzos solumaktan çekiniyorum.

yok arkadaş ben köprüye girmem altunizadeye bırakır (iş yerim orda)giderim.dönüştede alırım köprü olayını gözüm kesmiyo:pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
istanbullu mt ler gecmeyenler için toplu bir geçişe ne dersiniz bu hafta sonu yapabiliriz mesela...

Günde iki kere fatih köprüsünü kullanıyorum OGS den nekar hızlı geçersen geç yinede cihaz dııııt diye okuyor nebiçim bi teknolujik bişi yaw. Bir tavsiye kamyon ve otobüs egzosları felaket derecede is yapar kap kara olursunuz ısınıcam diye..:cherry:

arkadaşlar 2.köprüye dikkat!!! çünkü geçenlerde ben geçtim ama nasıl geçtim,sağımdan solumdan tır kamyonne varsa geçti onların yarattğı rüzgardan etkilenmemek için çok uğraştım.karşıya vardığımda uygun bi yerde durup soluklandım.baya bi kormuşum.dönüşte ise sirkeciden harem taabikii çok zevkli oluyo tavsiye ederim:queen:

aman arkadaşlar dikkat edin havalar iyicene soğumaya başlayacak.motorlarınızla köprü,viyadük vb. yerlerden geçerken çok dikkatli olun normal yollarda hiç bir buzlanma olamadığı halde köprü,viyadük gibi yerlerde buzlanma görülmekte.aman dikkat!!!!

valla ilk geçdigimde bende korkmuşdum ama şimdi maça gide gee alışdım artık ama mükemmel o yaylanmak degilmi saygılar

Önemli bir DİKKAAAT da benden:
Köprüden gecerken fark etmisinizdir, yolu düzeltmek veya seritleri eklemek icin simsiyah zif kulanilmistir. İste bunlar YAMURDA YAG gibi kaygan oluyorlar! Aman dikkat derim dostlar...

senin adına sevidirici olmuş en azından kullanarak tecrübe ediniyorsun:cat:
paylaşımın için saol

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben daha milli olmadım...Sen şanslısın...Köprünüz var....Bide o da yok....Beypazarında asma köprüden geçtim o kadar...

Bilmem sayılırmı?:)

Gözün aydın. Ben de o işi ilk kez geçen hafta yaptım yeni motorumla. Bırak motorla ilkkez geçmeyi benim kullandığım bir araçla ilk kez geçtim ben boğaz köprüsünden bunca sene ve yaş sonra (fakirliğin gözü çıksın:) ). Sonra ikinci geçişimde arkamda eşim de vardı ve ben yine yola konsantre olurken o muhteşem gece manzarasını izledi İstanbul'un hem de köprüden.

aman akraba olmakdan önce karbonmonoksitten zehirlenme de Allah göstermesin.
Hoş açık hava ama ben yine de egzorlardan ve sıkışık trafikte egzos solumaktan çekiniyorum.

Evet ben de elimden geldiğince egzoz arkasında olmamaya çalışıyorum, gerçi sıkışık trafikte ne kadar becerebiliyorum bilmem ama belki maskem biraz olsun engelliyordur.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar