Bodrum motosiklet kulübünün gezisinde kaza :((

Arkadaşlar az önce tv de izlediğim haberi aklımda kaldığınca aktarıyorum

***Bodrum Motosiklet Kulübü üyeleri 50-60 motorluk bi geziye çıkmışlar ancak gezi öncesinde yağan yağmur nedeniyle yerler ıslakmış
bir arkadaş virajı alamayarak kaymış ve onünde seyreden motora çarpmış iki motorda çamların arasına doğru yuvarlanmış. kayan arkadaşın çarptığı motorda birerkek sürücü ve bir bayan artçı varmış.. isimlerini hatırlayamıyorum ama 2 ki hafif biri orta dereceli olarak yaralanmışlar. motorların plakalarını göremedim ama biri sarı racing suzukiydi. kazazede arkadaşların hepsi full korumalı oldukları için kazayı ucuz atlatmışlar ***

Burdan hepsine geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum

kusura bakmayın elimde ayrıntılar olmadığı için çok yüzeysel bi yazı oldu bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

:rendeer: Bodrum motosiklet kulübüne geçmiş olsun diyorum:rendeer:

Çok geçmiş olsun. Yaşasın bilinçli sürücüler demek istiyorum. Çünkü gerçekten "yaşıyorlar" :cat:

az önce haberlerin kısa tanıtımlarında rastladım, bir gözüm tv'de o haberi bekliyordum.

ıslak zemin başa bela...

neyse ki kötü bir durum yok.

arkadaşlara geçmiş olsun.:rendeer:

valla bende izledim ama tv bir jenerik hazırlamış tam bir vahşet izleyenler aman der sonra habere geçiliyor sadece yağmurdan dolayı kayma ve iki motorun çarpışması ama tv nin aktarışındaki tutum resmen vahşet adamlar bu kadar motorsiklete ön yargılıki ufak bir kazayı bile ne kadar süslemişer

arkadaşlara geçmiş olsun.bilinçli kullanımın ödülü,HAYATTIR

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun..

çok çok geçmiş olsun umarım kısa sürede eski sağlıklarına kavuşurlar....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar