Böbrek Taşı Hakkında?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bizim peder taş düşürüyor adam kıvranıyor başına gelmiş olan varsa deneyimlerini yazabilir mi ne iyi gelir..:salut:

şimdi abicim öncelikle hastahaneye bir sağlıkçı olarak ama olaki şans yok şu eski körüklünün en arkasına binicek elinede alcak bi şişe efes hem içicekk hemde langur lungur sallancak saygılar babaya geçmiş olsn..:)

Körüklü ne..:silent:

Aslında traktöre bindirmeli o zaman direksiyon başına geçsin bir elinde şişe bire içerek ooh polisede taş düşürüyorum der..:mrgreen:

iyi fikir aslında yalnız traktörü durdurcak polis daha türemedi..:p şaka bbi tarafa çok ağrısı olur hastaneye gitsin yada sağlık merkezi falan dikloron buscopan yaptırsın biraz hafifler yoksa zor işi

Super Moderator
Babamda ve babaannemde oluyor ara sıra, ilk yapılması gereken doktor kontrolü tabii ki, inanılmaz büyük bir şey değilse, "çektirir ama öldürmez" denerek kendiliğinden düşmesi bekleniyor.

Babamın söylediğine göre, ağrı durumunda sıcak su torbası koymak iyi geliyormuş.
Devamında ise adını sanını bilmediğim, aktarlarda falan bulunabilecek şöyle bir dikenin çayının iyi geldiği gibi bir şey hatırlıyorum:
photo282o.jpg

Bir de hastanede babaanneme aynı dertten müzdarip bir amcanın kileboru diye bir şeyin suyunu önerdiğini; ünlü meyve suyu markalarının da bunu kutulayıp sattıklarını söylemişti ama hiç rastlamadım...

olcan138 Kocakarı İlaççılık A.Ş. sundu:p

Babamında böbrek taşı vardı doktor bol bira iç demiş(arkadaşı)adam günde 8-10 bira haftasonları bir kasa bira içiyor sonra yine kontrole gidiyor bir sene sonra taş maş kalmamış fıtık çıkmış babam bir geldi akşam yine sarhoş dedi;ulan bira içtik alkolik olduk şimdi fıtık için ne &#k yiycez.Çok geçmiş olsun.

Super Moderator
musti aşağıdaki ürünü al test ile sabittir...

tank tunk sesleri gelmezse para 1 hafta içinde iade.....

http://www.kayseripazari.com/urunlerimiz.asp?rid=12

Bir de hastanede babaanneme aynı dertten müzdarip bir amcanın kileboru diye bir şeyin suyunu önerdiğini; ünlü meyve suyu markalarının da bunu kutulayıp sattıklarını söylemişti ama hiç rastlamadım...

olcan138 Kocakarı İlaççılık A.Ş. sundu:p

Amcaya harf harf kodlatmak bile çözüm değilmiş demek ki, 3 harfle şaşmış yine kodlaması...:mrgreen:

Amcaya harf harf kodlatmak bile çözüm değilmiş demek ki, 3 harfle şaşmış yine kodlaması...:mrgreen:

kileboru da işe yarayabilir

müşteri : kile boru lazım
satıcı : kime kime
müşteri : yok yau yanlız anladın bana lazım
satıcı : git abi maytap geçme
müşteri : valla sağlık sebebiyle lazım
satıcı : abi git alla sen , ilerde tesisatçı var ona bir danış boru işine onlar bakıyooo vs vs vs

zor dialoglar bunlar ne için lazım onu da söyleyemezsin

allah kimseyi böyle dertlerin içine sokmasın sonra çıkarması da zor oluyor.

bizim pederde de vardı baya zorlamıştı adamı. bu rahatsızlığı sırasında yaşadığımız diyalog şöyledir:
- Oy aman aman (babam)
- Baba hayırdır ?
- Böbrek taşı varmış ?
- Hımmm ... Taşa niye sertsin diye sorulmaz.

diyalog babamın ağrısını unutup bana odaklanması sonucu olay yerinden sıvışmam ile sonuçlanmıştır. Sanırım bir nebze de olsa ağrısını unutturabildim.

Latife bir yana oldukça ağrılı bir dönemdir taş düşürme dönemi Allah sabır ve acil şifa versin.

Motosikleti
Pulsar NS400Z
bir adet mondial 125 uag yada ramzeyin 100 lük cup modeli iş görür :D

arkadaşlar gerçekten hayretle okudum yazılanları. adama içki öneriyorsunuz ya şifa olsun diye. böyle bir mantığı aklım almıyor açıkçası. Allah'ın yasak olarak belirlediği, üstelik büyük günah diyerek yasakladığı birşeyden nasıl şifa umuyorsunuz? diyelim ki içtin taş düştü. sen bunu fayda zannediyorsun değil mi? fayda sandığın şeyle beraber bunun sana verdiği zararı, seni ve tüm kainatı yoktan var eden Allah'tan daha mı iyi biliyorsun? Böyle bir ceddin evlatları nasıl bu hale geldi anlamıyorum ki nasıl bir mantık bu haramdan medet ummak?
Önerim ise, öncelikle doktora git tıbbi tedavi yollarını araştır ek olarak bitkisel ürün satan dükkanlar ve siteler var oralardan güvenebileceğin ürünleri satın alabilirsin. Allah acil şifalar versin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar gerçekten hayretle okudum yazılanları. adama içki öneriyorsunuz ya şifa olsun diye. böyle bir mantığı aklım almıyor açıkçası. Allah'ın yasak olarak belirlediği, üstelik büyük günah diyerek yasakladığı birşeyden nasıl şifa umuyorsunuz? diyelim ki içtin taş düştü. sen bunu fayda zannediyorsun değil mi? fayda sandığın şeyle beraber bunun sana verdiği zararı, seni ve tüm kainatı yoktan var eden Allah'tan daha mı iyi biliyorsun? Böyle bir ceddin evlatları nasıl bu hale geldi anlamıyorum ki nasıl bir mantık bu haramdan medet ummak?
Önerim ise, öncelikle doktora git tıbbi tedavi yollarını araştır ek olarak bitkisel ürün satan dükkanlar ve siteler var oralardan güvenebileceğin ürünleri satın alabilirsin. Allah acil şifalar versin...
dostum önce bir kendini tanıtsan daha şık olurdu sanırım.İslam dininde bir topluluğa katılmanın kuralı Allahın selamıyla gitmektir.

dostum önce bir kendini tanıtsan daha şık olurdu sanırım.İslam dininde bir topluluğa katılmanın kuralı Allahın selamıyla gitmektir.

+1

---

Birayı önermedim ben sadece babamın başından geçen bir olayı anlattım doktora gitti ve arkadaşıydı ilaçla tedavide gördü ciddiye alıp doktora gitmeyip birayla düşecek diye bekleyecek sanmıyorum burada yazılanları okuyupta o acıyı çekecek insan olduğunu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar