eski belediye otobüsü çok sallıo kesin düşer
Aslında traktöre bindirmeli o zaman direksiyon başına geçsin bir elinde şişe bire içerek ooh polisede taş düşürüyorum der..:mrgreen:
bira icinde babam kursun gbi firlatmistim tasi diyor.
musti aşağıdaki ürünü al test ile sabittir...
tank tunk sesleri gelmezse para 1 hafta içinde iade.....
http://www.kayseripazari.com/urunlerimiz.asp?rid=12
Bir de hastanede babaanneme aynı dertten müzdarip bir amcanın kileboru diye bir şeyin suyunu önerdiğini; ünlü meyve suyu markalarının da bunu kutulayıp sattıklarını söylemişti ama hiç rastlamadım...
olcan138 Kocakarı İlaççılık A.Ş. sundu![]()
Amcaya harf harf kodlatmak bile çözüm değilmiş demek ki, 3 harfle şaşmış yine kodlaması...:mrgreen:
dostum önce bir kendini tanıtsan daha şık olurdu sanırım.İslam dininde bir topluluğa katılmanın kuralı Allahın selamıyla gitmektir.arkadaşlar gerçekten hayretle okudum yazılanları. adama içki öneriyorsunuz ya şifa olsun diye. böyle bir mantığı aklım almıyor açıkçası. Allah'ın yasak olarak belirlediği, üstelik büyük günah diyerek yasakladığı birşeyden nasıl şifa umuyorsunuz? diyelim ki içtin taş düştü. sen bunu fayda zannediyorsun değil mi? fayda sandığın şeyle beraber bunun sana verdiği zararı, seni ve tüm kainatı yoktan var eden Allah'tan daha mı iyi biliyorsun? Böyle bir ceddin evlatları nasıl bu hale geldi anlamıyorum ki nasıl bir mantık bu haramdan medet ummak?
Önerim ise, öncelikle doktora git tıbbi tedavi yollarını araştır ek olarak bitkisel ürün satan dükkanlar ve siteler var oralardan güvenebileceğin ürünleri satın alabilirsin. Allah acil şifalar versin...
dostum önce bir kendini tanıtsan daha şık olurdu sanırım.İslam dininde bir topluluğa katılmanın kuralı Allahın selamıyla gitmektir.
dostum önce bir kendini tanıtsan daha şık olurdu sanırım.İslam dininde bir topluluğa katılmanın kuralı Allahın selamıyla gitmektir.