bu hale getirip 2 turladıktan sonra heves kalmaz kardes hevesin gecmişdir senın ugrasmazsın 
Bu hale geldikten sonra deli olmak gerek uğraşmak için değil mi? ::jester::::xtongue:::156::::fool::
Tamam o zaman sorun yok.::23343::
Motora bayadır el sürmüyorum ama fark ettim ki son halini eklememişim. Ekleyeceğim birazdan. Bir de diferansiyel olayına açıklık getirelim,
Kesinlikle takmayacağım diferansiyel falan. Bir kere bu sene Diferansiyel Denklem Sistemleri dersinden o kadar çektim ki adını bile duymak istemiyorum.r: :cherry:
Bir de evet tekerlek kalkıyor ve işin güzel tarafı da bu.... :wiinkk:
Sakın takla atarsın falan demeyin. Neden korkayım ki? Bu alet normalde de 2 tekerli değil miydi? Virajlarda eskiyi yad ediyorum işte![]()
bende dc ile geçtim.. yazın bidaa alcam o dersi inş.. hırs yaptım:queen:
Ben ikinci dersten sonra hocaya İsmail YK'dan Allah Belanı Versin şarkısını ithaf edip bıraktım. Yaşam sevincimi sömürdü adi ders...ale:
son halini görmek güzel,bazen insan türlü düşüncelere kapılabiliyor,satmak yada cöpe atmak gibi :cherry: yerinde olsam yarım bırakmam ne yapıp edip bitiririm,guzel bırsey cıkacagına emınım,hatta bittigindede bir tur atmak isterim :mrgreen: