Herkese Tekrardan Selam ustatlar gs almayı dusunuyorum ama boy olayı nedeniyle biraz endişe ediyorum sizce boy olarak 1,65 biri ne gore alcaltırmak mumkun mudur sizce
162 boyunda arkadaşım 2,5 sene adv kullandı.Herkese Tekrardan Selam ustatlar gs almayı dusunuyorum ama boy olayı nedeniyle biraz endişe ediyorum sizce boy olarak 1,65 biri ne gore alcaltırmak mumkun mudur sizce
Selam , orijinal selesinde 2-3 cm alçaltma ayarı var , elektronik suspansiyonlu bir model alırsanız ayarı tek kişi sporta getirdiğinizde biraz daha alçalır , yetmezse daha alçak sele hem Bmw de hemde Touratech gibi firmalarda var , sıfır satın alırken alçaltılmış süspansiyon opsiyonuda var , böyle bir opsiyona sahipse genelde ilanda açıklama kısmında belirtilir takip edebilirsiniz..
eline sağlık rambo şu egzoz lara da bir ara el atarsın artık
Ramazan hocam eline sağlık , 20W50 ler mineral yağdır Bmw kataloglarında tavsiye edildiğini görmedim , yağ soğutma 1200 GS lerin tavsiye edilen yağı sentetik 15/50 , ben güncellenmiş tam sentetik 10/50 Castrol kullanıyorum , elbette mineral yağ koyunca motor kısa sürede pert olmayacaktır ama bu motorlarda silindir kapağında su yerine yağ dolaşmakta , yani yağ motorun en sıcak yerini soğutmaya çalışırken aşırı sıcağa maruz kalıyor , mineral yağı katalogda yazıldığı gibi 10.000 km değilde 5000-6000 gibi yenile bence , iki katı kilometre yaptığımızı düşünürsek sentetik yağlar daha uygunada geliyor..bir tavsiye daha , yan ayağa alırsan farın altındaki radyatörünün içindeki yağda kartere dökülür yenilenmiş olur , ben birkeresinde tamamı boşalsın diye motoru sola iyice yatırayım dedim , elimden bir kaçırdım yan koruma demirine dayandı ama yarım litreye yakında yağ çıktı kaldırınca![]()
Cevaplar için teşekürler işallah tekrardan sahalara donmek dileğiyle:

Bir çok yerde bulamadım. Bir bmw parçası satan yer elinde kalmadığını bu yağ ile aynı özellikte olduğunu söyledi aldım . İkiside minarel hidrolik sıvısı diye geçiyor bakalım ne gösterecek zaman.Clutch Pump Oil diye aratınca Hyspin V10 a ulaşabilirsin Castrol de var ama dediğin gibi piyasada bulmak zor , Bmw özel servislerinde yada Borusan'da vardır , bu yağ 10 numara amortisör yağı gibi ince bir yağ , fren hidrolik sıvısı kıvamında olduğu için hidrolik yağı zannedip kullananlar var , sanırım sıkıntı çıkmadığı için öyle devam ediyorlar..