bmw r 60-6 / cafe racer

selamlar,uzun süredir scooter kullanıyorum, fakat ne zamandır bmw r60-6 modeli ilgimi çekiyor.Alıp üzerinde biraz oynamalar yapmak istiyorum.geçişte zorlanırmıyım? açıkcası çok fazla parça bilgim de yok.
ayrıca ' cafe racer ' tarzına uygun değişiklikler yapabileceğim bir usta tavsiyeniz var mı?

Bana kalırsa zorlanmazsın. Çok agresif bir motor değil nede olsa kendileri. (uzun süredir scooter kullanıyorum cümlenden sonra tecrübeli olduğunu var sayıyorum). Bu geçiş kararını verebilecek en iyi kişi sensin. Forumun bir kısmı sana alma etme diyecek, başka bir kısmı ise YBR al ondan sonra alırsın diyecek. (Hiç boşuna kızmayın arkadaşlar durum bu).

Parçaları tanımıyorsan kendin yapma eylemine girmeni tavsiye etmem. Ama r 60 cafe için biçilmiş kaftanlardan birtanesi.

zorlansam bile kolay atlatacağımı düşünüyorum:) peki istanbulda bu işin ustaları nerelerdedir? projelendirme ve yapım için önerebileceğiniz kişiler var mı?

zorlansam bile kolay atlatacağımı düşünüyorum:) peki istanbulda bu işin ustaları nerelerdedir? projelendirme ve yapım için önerebileceğiniz kişiler var mı?

Açıkçası önerebileceğim bir yer bilmiyorum. Biz baştan sonra kendimiz planlayıp ilerlediğimiz için dışarıdan pek destek almıyoruz. Ama illa ki vardır tabi ki başkaları.

berk bu isle ugrasıyordu sana ulasacakmıs kendısıne mesaj attım

aaa en sevdiğim konu :)

Öncelikle en can alıcı soruyu soriyim kaç paranız var bu iş için ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar