teşekürler arkadaşlar
hocam motoru daha yeni aldınız hemen satılığa çıkarmışsınız.bundan 7-8 yıl önce 250 cc kanuni tiger i tork canavarı diye almıştım ..meğer titreşimlerin efendisiymiş kendileri...kebapcı scoterımı sattığma bile üzulmüstüm o zaman onu bile aratmıştı bana düşünün.... ama o aleti öve öve bitiremeyen arkadaşlarıda hep bu siteden takip edip inanmıştım.... ne günlerdi yaaa..
şimdi GS ime bakıyorum da adamlar 2000-2001 de abs mercekli far vay be bulduğum başluklarda uzamasına bayılıyorum gazı açtımı deliriyo arkadaş 0-140 arası lunapark heyecanı adv ön cam takozu arıyorum ona şimdi bu yaz uzun yol yapmadım ama seneye bi memleket yapmak istiyorum
Arkadaşlar Merhabalar ; Geçte olsa foruma üye olabildim.Daha önce hiç kullanmadığım için yalnış şeyler yazar isem kusuruma bakmayın.2003 1150 GS sahibiyim Ankara dayım ve 42 yaşındayım adım Arda.Herkese selamlar 10 Km dir 1150 Gs kullanıcısıyım , önceki makinem 650 GS di
Herkese Selamlar
1150GS ADV almayı düşünürsek hangi yıl üretimi tercih etmeliyiz. Kısaca kronik sorunları olan üretim yılı vs. varmı bu motosikletin.
ikisi de iyi motorlar,bu biraz şuna benziyor.Herkese merhaba arkadaşlar..
Benim büyük bi kararsızlığım var.
Tenere xt660z ile 1150 adv arasında çok kararsızım.
İkiside dağ bayır da gider, asfaltta da gider.
tenere 2014 modeli 6bin km olanı 22bin lira
fakat adv en iyisi 60bin oda doğru ise yine aynı para.
hangisi mantıklı olur. Bmw den tek tırstığım nokta abs de oluşacak masraf![]()
MerhabaMerhaba arkadaslar;
Size bir sorum olacak cevaplayabilirseniz sevinirim. Bu haftasonu 2004 model bmw 1150 gs satan birinin motorsikletine bakacagim (almak icin) ama acikcasi neyine bakacagim hakkinda hicbir bilgim yok.10 sene once super sport motorsikletim vardi birkac sene kullandiktan sonra sattim ve uzun zaman uzak kaldim. simdi yeniden ruzgarla kavusma zamani geldi. Aslinda tamirci bir arkadas vardi onu goturecektim ama motor baska bir sehirde oldugu icin gelmedi. En onemli dikkat edilmesi gerekenler hakkinda bilgi verebilirseniz sevinirim.
Merhaba arkadaslar;
Size bir sorum olacak cevaplayabilirseniz sevinirim. Bu haftasonu 2004 model bmw 1150 gs satan birinin motorsikletine bakacagim (almak icin) ama acikcasi neyine bakacagim hakkinda hicbir bilgim yok.10 sene once super sport motorsikletim vardi birkac sene kullandiktan sonra sattim ve uzun zaman uzak kaldim. simdi yeniden ruzgarla kavusma zamani geldi. Aslinda tamirci bir arkadas vardi onu goturecektim ama motor baska bir sehirde oldugu icin gelmedi. En onemli dikkat edilmesi gerekenler hakkinda bilgi verebilirseniz sevinirim.
1150GS ADV almayı düşünürsek hangi yıl üretimi tercih etmeliyiz. Kısaca kronik sorunları olan üretim yılı vs. varmı bu motosikletin.
Arkadaşlar Herkese Selam
2003 BMW 1150 GS Ön Far Camı arıyorum , yönlendirebileceğiniz bir yer varmıdır ? Nereden bulabilirim ?
Teşekkürler