AMİN AMİN ...............
Darısı benimde başıma
Temiz 1150 bulmak artık Asvalt üstünde altın aramak gibi.
Slm arkadaşlar İstanbuldan Katılıyorum aranıza 1150 GS kullanıcısıyım burda yapmış oldugunuz fayideli paylaşımlar için Teşekür ederim. GS bir yaşam bicimi bence 37 yıllık motor kullanıcısıyım GS ler mekanik olarak cok saglam ve dayanıklı makinelerdir dışardan görüldügü gibi parcası pahalı yada mekanigi cok profesyonellik isteyen makineler degildir dünyanın en kırsal bölgelerinde bile uydurma parcayla yürütüle bilecek bir makinedir özel yag özel filitre istemez yakıt secmez soguk sıcak etkilemez dışardan göz korkutan cüssesi üzerine cıktıgınızda kendini okadar hafif hissettirirki inanamazsınız onun içindirki GS yi yaşamak lazım anlatmakla bu kadar oluyor saygılar
Siteden bi abimiz 16.500e gercekten temiz bir gs satıyordu.
16'ya bırakır belkide satmaktan vazgeçti ama eger görürse mesajımı belkide yazar buraya.
15e zor belki ama en azından 17 18 ayırılmalı diye düşünüyorum yani sorun parada degil km'si düşürülmemiş motor bulmak o kadar zorki özellikle gs.
Yaptıgı km'yi dıştan belli etmeyen bir makine ..Bilmiyorum servise götürseniz anlarmı çünkü cogu 1150 kullanıcısı bakımlarını kendı yapıyor servise bagımlı bir makine degil.
1200 GS alabilecek bütcem allaha sukurki var fakat devamlı sürebilecek ve kullanabilecek bütcem olurmu bilmıyorum arıza durumunda.
1150 gs 'in kronık abs servo problemi korkutuyor beni 4 milyarmış fiyatı..
Şimdi Sorunsuz Fazer ilede istedigime sahibim ne yapsam karar veremedim Fazerla Bir Gs tabikide karşılanacak makinalar degilde düşünüyorum bakalım..
kronik abs sorunu diye bir sey yok,bakımsız servo sistemler var,2003 ve sonrasında servo fren var,adam bir hidrolik koymuş,seneler gecince camur olmuş,eksilince üstüne ilave etmişler,e kim bozulacak fren sistemi elbette
ben bu sorunu yaşamak istemiyorum diyenler 2002 modelleri de düşünebilir.
Yani servo sikintisindan korkuyorsaniz 2003.model altını oneriyorsun savas abi bunu bilmiyordum.
Özellikle takıntı oldu mavi rengini arıyorum.
Birde senin baska uye oldugun bir enduro sitesini de takip ediyorum.
1100gs oneriyorlar 1150 almaktansa.
1100gs tamam guzel ama kafa grenaji cok kotu 1150 takili bulsam 1100 gsde alabilirdim.
Birde ne hikmetse hem daha hafif hem daha az yakiyormus hemde daha iyi gidiyormus anlam veremedim![]()
Selamlar arkadaşlar. 1150 GS ile ilgili paylaşımlarınızı baştan sona okudum. Benim açımdan çok faydalı oldu.
1 Hafta önce 2002 model Bir 1150 GS aldım. Motorumla henüz tanışma aşamasındayız. Sohbetlerinize katılarak değerli tecrübelerinizden istifade etmek isterim.

Yani servo sikintisindan korkuyorsaniz 2003.model altını oneriyorsun savas abi bunu bilmiyordum.
Özellikle takıntı oldu mavi rengini arıyorum.
Birde senin baska uye oldugun bir enduro sitesini de takip ediyorum.
1100gs oneriyorlar 1150 almaktansa.
1100gs tamam guzel ama kafa grenaji cok kotu 1150 takili bulsam 1100 gsde alabilirdim.
Birde ne hikmetse hem daha hafif hem daha az yakiyormus hemde daha iyi gidiyormus anlam veremedim![]()
temiz motor almak icin Ankaraya gidiyorsan "yolda altın bulmak" nedir anlamış olursunbenim param 2000- 2001 lere yetiyo zaten ..bu gün cbr ı teslim ettim 15000 canlı ..içimdeki çocuk gayet heyecanlıgerkirse sonbaharı beklerim ama motorsuz idare edicez artık ... istabulda seçenek çok az 20 ilan dan 5 i ist kalanı ist dışı bakıcaz bakalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:27 ----------
bi ara bende 1100 alayım fazla borca girmeyeyim dedim ama sora yok abi ya olmuşken 1150 olsun dedim illaki bi teknoloji farkı olmuştur ayrıca o kafa girenajı gercekten sonra beni pişman eder dedim kendi kendime vee 1150 gs ist düzgün kondisyonda... savaş bey yolda altın bulmak gibi bişey dedi ama o kadar zor olmasa gerek hissediyorum çıkacak o aradığım gs biyerlerden![]()