Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yanılmıyorsam benim kullandığım akü 19 Ah.BMW nin orijinali bu.Ben de en kısa zamanda aküyü değiştirmeyi düşünüyorum. Jel aküden haberdar etmeniz çok iyi oldu. 10 küsur yıl ömürlü ve deşarjın iki senelere kadar gitmesi mükemmel. Bu sorunu kökünden çözecektir. Sizin verdiğiniz markada 16 ve 24 amperliklerini gördüm, 24 amperlik olan yeterlidir sanırım. Yalnız fiyatlar bir hayli farklı internet sitelerinde 90-150 Euro civarında. Sizin kullandığınız akünün boyutları benim makineme de uygun olacaktır muhtemelen. Kodunu verebilir misiniz. Ayrıca uygun fiyatla alabileceğimiz bir yer tavsiye edebilir misiniz. Bu arada GS 911'den de sayenizde haberdar oldum. Çinliler klonladılar diye firmanın şikayetine dair yazıyı da okudum. (http://www.hexcode.co.za/products/gs-911/counterfeit). Jel aküde Exide i tercih etmenizi de kaliteli olduğuna yoruyor ve diğer markalara bakmıyorum. Bilgiler için teşekkür ederim, sağlıcakla,
Jel aküyü en son motobakkal diye bir firma satıyordu,ancak bildiğim kadarı ile BMW nin elinde de var,yine de ebay gibi alternatif kanalları araştırmakta fayda var.
GS 911 in klonunu almak akıllıca değil.cünkü alınan sadece cihaz değil.orijinal cihazın yanında verilen yazılım sık sık güncelleniyor ve o dahi bir çok sorunu icerirken diğerinin arızaya yol açmayacağını kimse garanti edemez.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:29 ----------
hatırlatma,jel akünün deşarjı iki senelere kadar asla gitmez,ancak sulu akülere göre uzun sürdüğü gerçek.Hava koşulları da deşarj da etkili.Sulu akü tamamen boşaldığında bir daha şarj tutması sıkıntılı,jel akü bu konuda daha iyi.
Son düzenleme: