Maşallah, Allah nazarlardan sakınsın :thumleft:
Benim arka tekerde hafif bir boşluk var sanırım difransiyeldeki rulman bakımlarının yapılması gerekiyor. Borusan' a gitsem bakım için bana kaça patlar? Giden arkadaşlar fikir verebilir mi? Motor 66.000' de, yağını, bujilerini falan ben değiştirecem ama genel bir bakım yapılsın istiyorum. Tahmini kaç lira tutar?
Birde yan çantalar falan yüklüyken, 2 kişi bindiğimizde hafif tümseklerden geçerken (yani motor çok az yaylandığında bile) motorun altından sürtme sesi geliyor. Sanırım lastik çamurluğa sürtüyor. Amortisör yayını en sıkı konuma getirdiğimde bu sürtme olayı çoğu zaman olmuyor ama yinede çok azda olsa oluyor. Bu bir sıkıntı oluşturur mu?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler, iyi sürüşler. :cherry:
Arka teker boşluğu doğrudur bilyalardan yapar ama boşluğunu sizde alabilirsiniz,motorun sol tarafından arka telelevere baktığınızda alyan başlıklı 2 santim civarı genişlikte bir kapak vardır,onu açarak içindeki vidayı yarım tura yakın çevirerek boşluğu alabilirsiniz,tabiki bilyaların sağlam olması kaydı ile,benim bildiğim BMW de hiçbirşey kolay bozulmaz
Yağlamasınıda kendiniz yapabilirsiniz,
Meşhur ustalardan uzak durmanız faydalıdır,nerede oturduğunuzu bilmiyorum ancak İstanbulda herşey kolay
Benim fazla ödediklerimle şimdi 3.köprü yapılıyor