BMW GS R 1200 Adventure Motosikletimi Aldım.

BMW GS R 1200 Adventure Motosikletimi Aldım.

2011 Yılında alıp üç yıl kullandığım ve 36 bin kilometre yaptığım beyaz kartalımı iki ay önce satmış idim.

BMW'nin yeni çıkardığı GS modellerinden birini almak istiyordum. Hayalimizde bir İran gezisi olduğu için deposu daha büyük olan Adventure modelini sipariş vermiş idim.

29.Nisan.2014 Günü bütün işlemlerimi bitirmiş olarak Borusan İstinye'ye vardım. Motosikletim girişte beni karşıladı. :)

Gökçe ARPAD

İlk görüşmem.

Borusan İstinye'den genel görünüm.

Nilay SERT ile

Burak KIRANTA (Giyim aksesuar sorumlusu)

Üç yıl önce de getirdiğim tescil plakasını monte etmiş idi Murat OLGUN. Motosiklet hakkında yaptığı bilgilendirmeler için teşekkürler.

Murat OLGUN

İstanbul BMW Borusanoto'dan ayrılış.

Farkettiğim ilk farklılık gaz kolu oldu.
Gaz teli olmadığı için çok hassas.
Deponun heybeti de ikinci farklılık oldu benim için.
İki motosiklet arasındaki 20 beygir güç farkını hissetmem mümkün değildi tabi.

Sipariş verdiğim korumalıkların hepsi tedarik edilememiş olsa da mevcutları taktırmak için Touratech'e vardım.

Far koruma

Fren balatalarını koruma

Şaft koruma topuzu

ABS Freni sensör koruma

Arka fren sıvısı koruma

Ayaklık koruma, motorun alttan alabileceği darbeleri önlüyor. Uğur Bey iş başında. :)

Akşam saatlerinde üniversiteden arkadaşım Murat GÜVEN'in yanına Bursa/Yenişehir'e vardım.
Sabahında kahvaltıdayız.

İkindi vakitlerinde Ankara Esenboğa'daki Borusan BMW servisine geldim. Bin kilometrede yapmam gereken ilk yağ değişimini mecburen 600 kilometrede yaptım.

O günün akşamı Kırşehir'de konaklayıp ertesi gün yani 1 Mayıs'ta Elazığ'a vardım.

güzel bir gezi-alım karışımı yazı olmuş elinize sağlık :)

güle güle, kazasız belasız kullanın motorunuzu da :wiinkk:

Hayırlı olsun abi...Güle güle kazasız belasız kullan inşallah..
Ama önceden bahsetseydin İstanbula geleceğini biyerde karşılardık,görüşür tanışırdık...nasip,ilerki zamanlarda inşallah....

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
hayırlı olsun.

Yine hey maşşallah diyip tepsiden bir dilim baklava alıp kenara kıvrılırım. :)

Günü saati bilsem keserdim önünü istinyede

2061-nazar-boncugu_8271-300x311.jpg

Hocam çok güzel bir makine gerçekten.
Hayırlı olsun.İyi günlerde kullanırsınız inşallah
İki konu hakkında sorum olacak.
1)Bildiğim kadarı ile tüm araçlarda rodaj evresi var ve bunun şehir içinde yapılması öneriliyor. Siz uzun yol yaptığınıza göre rodaj için bu zararlı değil mi?
2)Ben motorunu sıfır olarak İstanbul'dan alıp,plakasını ,Bursadan çıkartmak istiyordum.Bana bunun mümkün olmayacağını söylediler. Ama siz yapabilmişsiniz. Bu konuda nasıl bir yol izlediniz acaba?

Hayırlı olsun güzel ötesi olmuş maşallah. toplam günahı ne kadar bu şirinin ?

abı yenı motosıkletın hayırlı ugurlu olsun. bundan bır kac yıl once yıne buna benzer karelerle yenı motosıkletını bızlerle paylasmıstın. ınsallah bu motosıkletındende memnun kalır uzun yıllar kaza bela olmadan kullanırsın.

hayırlı olsun.tourateke bir ybr parası bırakmışsındır hocam heralde...

Hay maşallah hocam :) allah kaza bela dert deva vermesin binlerce km yol yapın :) hakkını verin bizlerle de paylaşın

Yalnız ben kartala takıldım. Beyaz olucak,hımm,36000 di galiba değilmi hocam ? Sonra satıyoruz hımm tamam hocam tarifi aldım. GS ye bişey kalmadı. :)) Güle güle kullanın.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar