Bir yıldır aktif olarak kullanıyorum, 25.000 civarı iş-ev, günlük turlar ve çok sayıda şehirler arası yol yaptım. Kar,yağmur, şehir trafiği, çamur toprak hafif arazi de de kullandım. Bildiklerimi ve öğrendiklerimi özetliyorum, daha fazla sorusu olan mesaj atabilir;
*Parçası pahalı(bazen çok pahalı - teşekkürler euro ve borusan faktörü), yakıtı ucuz (benimki şehir içi 100 km 4 litre yakıyor artçısız.).
*Plakayı Borusan'ı arayarak kontrol edin, Emniyet kaydı varsa Polisten çıkmadır.
*Rengi X diye polis çıkması değildir diye birşey yok, komple grenaj takımını 600-700 liraya boyatabilirsiniz.
*Alışması kolay, yüksek tork sebebiyle trafikten, sıkışıklıktan vs hızlı kalkıp kaçabiliyorsunuz. Ancak tek silindir olması vb. sebebiyle uzun yolda efektif hızı 100-130 arası (1.79 boy, 93 kg sürücü + çanta bagaj vs.). Üzerine çıkınca çok keyif vermediğini söyleyebilirim.
*Grenaj bağlantıları yada belki de grenajın kendi ham maddesi kalitesiz, her açıp kapamada (özellikle orta kütlenin sağ sol kapakları) grenaj delikleri ufak ufak büyüyor malesef.
*Grenaj konusu ise; motorun yağını bile değiştirmek için bir çok usta mecburen grenajları söküyor, hava filtresi için grenaj sökülüyor, akü şarj ettirelim desek grenaj sökülüyor vs.
*En önemli konu KM; ben çok özel bir sebep olmadıkça 20 bin TL'nin altındaki hiç bir F650GS'in 100 bin km altı olduğuna inanmıyorum. Ne hikmetse sahibindendeki 15+ yaşındaki tüm FGS'ler 60-80 bin KM bandında... Aletin KM saati 5 haneli, 99999'da sıfırlanıyor, bunun ispatı daha önce bir arkadaşın bahsettiği gibi SMS ile plaka sorgulama ve muayenelerdeki KM'lere erişmek.
*Ancak motor 100 bin devirse de, rektefiye bile edilmiş olsa işini bilen bir usta elinden geçerse sorunsuz, kullanıcısını memnun eden bir motordur.
Ben kendiminkini alırken belli sıkıntılar yaşadım, bunun üzerine sorusu olanlar mesaj atabilir, hatta uygun zamana denk gelirse alacak olanlara motor bakmaya bile gelebilirim istanbul içi.