Evet gene ben...
Arkadaşlar öncelikle Lastik işini gönlümü rahatlatarak sonuca kavuşturdum. Tekerleklerin raf ömrü 5 yıl, kullanım ömrü 3 yıl olarak, 3 büyük lastik üreticisinden tescil ettirdim. (michelin, continental, lassa) hepsine tek tek mail attım, hepsi de telefonla geri döndüler sağ olsunlar. Tekerlekler eğer bayi de uygun koşullarda saklandıysa 5 yıl raf ömrü varmış. Kullanım sırasında da eskimeden ve aşınmadan dolayı değişmesi gerekmez ise, 3 yıllık ömürleri varmış. Yani 2012 yazına kadar lastik istemeyecek benim maviş.
Çanta konusunda neredeyse karar verdim ancak şu kafama takıldı. Heybe şeklinde çantalardan alıcam ama soldaki çanta direk egzos koruyucunun üstüne gelecek. yanma etme olmaz mı diye düşünüyorum aslında. Heybe çanta kullanan arkadaşlar bu egzos konusunda beni aydınlatabilir mi biraz?
Motorunda disk veya balata değişimi yapmış arkadaşlar mümkünse kullandıkları markaları yazabilirler mi?
Neyse gelelim sonuca. 13 yaşında motor. Tabiki arızaları olacak. 1000km'yi devirdim artık 1 ay oldu alalı. Bu yaşta.. bu kadar sorunsuz... bu kadar rahat bir makina.. gerçekten temiz bakıldıkça ömürlük. Hedefim bu makinada 100.000 devirmek artık

bakalım başarabilecek miyim?
Benim karafatma (1973 Jawa-250) çok kıskanıyor. Ama yapacak bir şey yok. Havalar biraz düzelsin gönlünü alırız onun da.