dvd ler çok güzel benim çok işime yaradılar..yalnız manual 22 mb..yollamaya çalışıcam..
Bu arada Gaz yağı bulunmuyor, ben de dün Carrefour'dan Castrol Zincir temizleyici ile Yağlayıcı wax aldım, eski bir diş fırçası ya da ayakkabı fırçası ile ana temizliği yapmayı düşünüyorum. ancak işe girişmeden manual ve videolara göz gezdirmek istiyorum ki parça artırmayalım, ya da birşeyleri elimize almayalım.
Bu motorun 2 adet üretim hatası var. 1.si konjektörünün yeri. 2.si radyatörünün yeri. Daha doğrusu radyatörüne su koyma yeri. Konjektör halen selenin altında ise acilen yerini değiştir. Çoğunda arka çamurluğa yakın bir yere alınmıştır. Bunda göremedim.
2.si ise radyatör suyu selenin altından konur der ustalar. Ama; o küçücük depodan radyatör e giden hortum tıkanıyor. Ve motor susuz kalıp silindir kapak contası yakıyor. Radyatörün üzerindeki termostatlı kapak o kadar ulaşılması zor bir yerde ki; su koymak ölüm. Bir de mümkünse su yerine her daim antifiriz koymanı öneririm.
Son olarak ön amortisör keçelerine de dikkat et. Onlar da sık dağılabiliyor. 6000 den de fazla vermemeye çalış derim ben
Herkeze merhaba.
Ben bu ilandaki model ile ilgileniyorum.
Bu F560'lerin kronik arızası varmıdır? Alırken nelere dikkat etmem gerek?
Veya sizler kullanıcı olarak bana bilgi verebilirmisiniz?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-f-650-tertemiz-98-f650/detay
Benim konjektörüm sele altında , antalyada kullanmama rağmen hiç sorun yaşamadım öncelikle ...
İkinci olarak su koyma konusu kısmen doğru sayılır yalnız , 1.5 lt lik pilastik su şişleri ile su eklemek 1 dk mı almıyor , alttan ağızını denk getirdikten sonra şişeyi sıkarak parça parça kısa zamanda suyu eklemek mümkün....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:49 ----------
Bu yaştaki motorlarda kronik arızalar sahibinden dolayı olur , onun için pek söylenicek bişey yok arıza konusunda , güvendiğin bir ustaya göstermeni tavsiye ederim yalnızca ....
Bende motorumu satmayı daha şehir içine uygun modellere bakmayı düşünüyorum, tabi hayırlısı demek lazım şimdilik....
97-98-99 arasında fark var mı..almayı düşünyorum hangi sorunnlar beni bekliyor
bu fiyatı 6.5 7 arası olanlar a bakıyorum 98 den aşağı bakmak istemiyorum bana elimde hurda kalacak gibime geliyor.lafın gelişi yani yoksa R25 vardı