BMW F 650, Honda 650 Dominator, Honda Falcon,Suziki GS 500

Arkadaşlar 5 - 6 bin YTL bütçe ile ikinci elde hangisi alınabilir?Benim tarzım enduro veya turing ve naked motorlar.Bu saydıklarımı kullanan veya kullanmış arkadaşlar görüşlerinizi yazarsanız çok sevirim.Şimdiden teşekkürler.

falcon alabilirsin yada eski model gs500...f650 bulamazsın sanırım o fiyata dominator hakkında fikrim yok...sahibindenden araştırabilirsin

Falcon olabilir,diğerlerini o fiyata bulman zor bulduğunda çalışmaz zaten...

2004 gs500 alabilirsin 6000ytl'ye,ben gayet memnunum.Neden çalışmasın Juba? temiz motorlar var uygun fiyata.

Sahibinden.com'da yaptığım araştırmalara göre bu paraya Falcon alabilmek mümkün.Ancak 650 Dominatör de aynı paraya var.F 650 denildiği gibi çok eski modelleri o da tek tük var.Onu eledik deyelim.Suziki GS 500 de güzel bir makina ama parça temini nasıl?Açıkçası kafamda soru işareti uyandırıyor.

Bence değişik motorlar deneyerek tarzını tam belirlemen gerekir. Naked veya touring seven birinin endurodan nefret edeceğeni garanti ederim.

Bence değişik motorlar deneyerek tarzını tam belirlemen gerekir. Naked veya touring seven birinin endurodan nefret edeceğeni garanti ederim.
Haklıolabilirsin dostum ama bazen dağ taş demeyip YBR ile bile gidiyoruz.Enduro isteğimiz bundandır.Tarz olarak çok kesin sınırlarım yok.Sadece scooter ve race asla almam diye düşünüyorum.Yaş 40 bu yaştan sonra race olmaz.Scooter da daha önce kullandım.Ülkemiz yolları için hiç uygun değil.Sarsıntıları sonuna kadar hissettiriyor ve hepsi çok tüketiyor.

Tabiki enduro da sevebilirsin naked de veya naked ile enduro da yapabilirsin;

bikepics-556927-full.jpg

Ama en güzeli amacına uygun olanı seçmek

Tabiki enduro da sevebilirsin naked de veya naked ile enduro da yapabilirsin;

bikepics-556927-full.jpg

Ama en güzeli amacına uygun olanı seçmek
Kullanım yeri genelde şehir içi.Ancak uzun yaz tatillerimde(öğretmenim)uzun km'leri iki kişi ile rahatlıkla yapabilecek, gerektiğinde de yol dışına da çıkabilecek bir makina lazım.

100 120 km surat araliginda falconla istediklerini yaparsin:)
yasiniz 40 olduguna gore daha fazla surat ihtiyaciniz olmaz kanimca..
ancak falcon gerektiginde zorlanmadan 140 a cikabiliyor:)
bilginize..

100 120 km surat araliginda falconla istediklerini yaparsin:)
yasiniz 40 olduguna gore daha fazla surat ihtiyaciniz olmaz kanimca..
ancak falcon gerektiginde zorlanmadan 140 a cikabiliyor:)
bilginize..

Benim için motorun son sürati önemli değil.Önemli olan ara hızlanması.Falcon gerektiğinde zorlanmadan 140 yaptığına göre ara hızlanması iyi demek.Peki yedek parçada sıkıntı yaşanıyormu?

su ana kadar bi kere ihtiyacim oldu onda da 2 gunde fabrikadan geldi..
kisaca su ana kadar sorun olmadi diyebilirim:)
gs 500 de omurluk motordur hakikaten..
ben enduro adi solendigi iicin falcon demistim..
ara hizlanmalarindan kastiniz tam olarak anlayamadim ama 0 120 arasi her sekilde dusmeyen bi ivmeyle hizlaniyor(tabi ss gibi deil,tek silindir torklu makine nasi giderse ole gidiyo)
120 dan 140 a biraz daha yavas bi ivmeyle cikip yol varsa daha da gidiyor..

Bence GS500 alın ama YBR gibi her istediğinizde dağa bayıra vurursanız yazık edersiniz motora. Bence uygun bir enduro almanızda fayda var. Bütçeyi biraz daha zorlayarak Transalp'in eski kasalarından temiz olanları işinizi görecektir. Benim önerim budur.

Yorumlar ve fikirler için teşekkürler.Düşük model büyük CC almaktansa yüksek model az kullanılmış 250'lik aldım.Belki ilerleyen yıllarda yüksek model büyük cc alırız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar