- Konu Yazar
GS in tüm bakımlarını kendimiz yaptığımız için servis konusunda bir şey diyemicem.Varanın 6 bin bakımı 180 tl. Bmw nin bakım zamanı geldiğinde oda 100-120 tl arasında bir rakam çıkıyordu.tabi ağar bakımı geldiğinde o rakamın çok üstündeydi ağar bakımdan kasıt şan. ve motor yağ değişimi 4 adet buji yağ filtresi.Eski Gs imiz twin spark olduğu için 2 tane fazladan bujimz vardı.Yakıt testine gelince tekrar deneme yapacağız geçen haftaki sonuçları verdim bi aksilik çıkmazsa pazar günü 2. sonuçları yazacağım.
Virajda fren bence tehlikeli bir durum fakat Gs'in nasıl bir yapısı varsa hemen hemen her durumda verdiğim tekpiye olumlu yanıtlar alabiliyorum.Virajda frene basmak dahil(durup dururken değil tabi önünüzde bir hayvan vs. gibi durumlar oluşunca mecbur kalıyorsunuz).
Virajda fren bence tehlikeli bir durum fakat Gs'in nasıl bir yapısı varsa hemen hemen her durumda verdiğim tekpiye olumlu yanıtlar alabiliyorum.Virajda frene basmak dahil(durup dururken değil tabi önünüzde bir hayvan vs. gibi durumlar oluşunca mecbur kalıyorsunuz).