Bizim kızlar ve ilk motorları...

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Allah bağışlasın mehmet, çok tatlılar maşallah
aynı babalarına çekmişler
hepinize mutlu, sağlıklı ve huzurlu uzun bir ömür dilerim
sen işini bilirsin, senin gibi bir babaları olduğu için çok şanslı bu ufaklıklar...
:cat:

boy

@Luxor
Allah bağışlasın mehmet, çok tatlılar maşallah
aynı babalarına çekmişler
hepinize mutlu, sağlıklı ve huzurlu uzun bir ömür dilerim
sen işini bilirsin, senin gibi bir babaları olduğu için çok şanslı bu ufaklıklar...
Sağolasın Savaş'cım, yakında MT'ye üye olup yazmaya da başlarlar :)

boy

Cumartesi gecesi Hakkı ve Barış ile Fenerbahçe Tesadüf Cafe'ye gittik. Ben tabi ki Pocketbike ile gittim :queen: İnsanların ilgisi inanılmazdı. Trafikteki duran arabaların aralarından geçerken sesin nereden geldiğini anlamayan, oraya buraya bakıp sesin kaynağını arayan, cam seviyesinde yanlarından geçen kaskın ne olduğunu, geçtikten sonra camdan sarkarak yanlarından geçen şeyin ne olduğunu anlamaya çalışan insanları izlemek çok eğlenceliydi :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kızlar çok şeker motosiklet üzerinde daha da bir şekerler, Allah nazardan saklasın :rendeer: İyi fikir Pocketbike ile trafiğe çıkmak :cherry: Ama biraz daha tehlikeli olsa gerek :)

Adana İl Temsilcisi
paylaşım mükemmel.:cat:Kızlar çok şeker motosiklet üzerinde daha da bir şekerler,Allah nazardan saklasın.:rendeer:

boy

@yeschim
İyi fikir Pocketbike ile trafiğe çıkmak Ama biraz daha tehlikeli olsa gerek
Bu alet zaten normal bir yarış motorundan çok daha fazla tehlikeli. Süspansiyon yok ve gazı inanılmaz güçlü, çok küçük olduğundan tekere geldiğini bile hissetmiyorsunuz. Ağırlığı öne doğru vermeden gaz açamyorsunuz. Caddede kullanmak çok tehlikeli ama çok kısa mesafe kullandım, inanılmaz zevkli birşey. Yakında video çekip koyarım :)

Abi allah bağışlasın çok şirin çıkmışlar. Gençleri pistlerde görmek istiyoruz :p

Hmm süspansiyon olmadığını bilmiyordum. Ne kadar zevkli olduğunu tahmin edebiliyorum ::dpac:: Ben de kullanmak istiyorum çok :cherry: Bekliyoruz videoyu sabırsızlıkla ama Fenerbahçe'de çekilsin :mrgreen:

@yeschim

Bu alet zaten normal bir yarış motorundan çok daha fazla tehlikeli. Süspansiyon yok ve gazı inanılmaz güçlü, çok küçük olduğundan tekere geldiğini bile hissetmiyorsunuz. Ağırlığı öne doğru vermeden gaz açamyorsunuz. Caddede kullanmak çok tehlikeli ama çok kısa mesafe kullandım, inanılmaz zevkli birşey. Yakında video çekip koyarım :)

abi konuyu hortlatıyorum ama pocketbike ile ilgili araştırma yaparken denk geldi , acaba video var mı ?

boy kardeşim sen bu pocket bikeyi nerden aldın we ne kadara aldın yardım edbilirmisin

Forumdan Uzaklaştırıldı
allah bağışlasın ikisde çok güzeller . 2.resimin gelceğinde y2k görüyorum ama 3. resimde gülmekten yarıldım .la bu bin cc lik mi? der gibi bi bakış var.ama size de çok yakışmış hakikaten o tulmla beraber 40 cc lik motorla görsem belki gülmekten yarden kalkamazdım .şimdi bende çok heves ettim yarın bakcam pocket bikelara :D:D:D:D

Forumdan Uzaklaştırıldı
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
KTM-Pink.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar