Bizim kızlar ve ilk motorları...

boy

Merhaba arkadaşlar,

Bizim kızlar emeklemeye başladı, ben de çok geç kalmayalım diye onlara bu ufak aleti aldım. Tabi esas olarak onlardan önce bahaneyle ben bineceğim :) İkisi de motosiklete çok ilgili şimdiden, Ceren benim kucağımda oturup baştan sonra Superbike yarışlarını izliyor ve hiç gözünü ekrandan ayırmıyor. Yarış bittiğinde hemen ilgisi televizyondan başka yere kayıyor. Eee ne demişler, kimin kızları :queen:

img1090l.jpg

img1099x.jpg

img1116.jpg

Bu alet aslında çocuklar için uygun bir alet değil. Yurtdışında sadece yarış için kullanılıyor ve koskoca adamlar bunlara binip yarışıyorlar. Geçen sene Blata'nın Türkiye distribütorü ile tanıştık, samimi olduk. Bunların yarışını düzenlemeye çalıştık. Ben bunun 4.2 hp olanını Autodrom pistinde o pistin yarış için uygun olup olmadığını test etmiştim. İnanılmaz bir alet, iki zamanlı ve 80 km/h sürate çıkıyor, akselerasyon müthiş. İstanbul Park'ın oralarda da test sürüşü yaptık ve birkaç kişinin altından kaçtı, düştüler. Benim almış olduğum test ettiğim modelden neredeyse 3 kat daha güçlü 11.4 hp gücünde ve su soğutmalı, koskoca radyatör var ön tarafta. Su soğutmalı olduğunda bildiğiniz gibi işler değişiyor. 4.2 hp olanı 80 km/h yaptığına göre kim bilir bu kaç yapar. Henüz test etme imkanım olmadı ama en kısa zamanda test edeceğim.

specsj.jpg

Geçen sene yaptığımız pist testlerinden birkaç fotoğraf :

DSC06322.jpg

DSC02868.jpg

DSC02969.jpg

DSC02757.jpg

DSC02959.jpg

Birkaç da video ekleyeyim :

Onboard ´Blata Elite 14 WR by Bikerfan06 in Cloppenburg

Onbord Blata 23-12-2006

Aletin üzerinde keyifleri pek yerinde görünüyor.
Çok şekerler maşallah. Allah bağışlasın. :)

boy çocuklar kadar seninde o kaskın içinde nasıl güldüğünü tahmin edebiliyorum eminim eğlenceli olmuştur (= umarım kazasız belasız binmek nasip olur onlarada

bu sırada yeri gelmişken konuyla alakalı değil ama mtech mont almayı düşünüyorum ucuza alabileceğim bir yer önerebilirmisin bana yoksa fuarlarımı kovalıyım (=

Son düzenleme:

boy

@< iLk@yy >
bu sırada yeri gelmişken konuyla alakalı yok ama mtech mont almayı düşünüyorum ucuza alabileceğim bir yer önerebilirmisin bana yoksa fuarlarımı kovalıyım
M-Tech markasını sadece Honda Mutluhan getiriyor. Kızıltoprak'taki mağazasına git, oradaki bayana benim adımı ver, sana güzel indirim yapar.

Maşallah ufaklıklara yakışmıs
Şimdiden gelecegin motorcularınıda gördüm ya bu bana yeter allah analı babalı buyutmayi nasip etsin
Evet usta bende denedim hosuma gitti ama benim niyetim mini chooper yapmak onlar daha cok hosuma gidiyor 20 hp motor war chopper üzerinde calısıyorum

Motosikleti
Moto Guzzi V85TT Travel
Evlatların nazarlardan uzak olsun. Motoru da kazasız belesız ve keyifli kullanın ailece...

boy

@Gelişim Sürücü Kursu
Anam şu güzelliklere bay yav ..Desene geleceğin pilotları yetişiyor diye
İbrahim, yakında eski Salı pazarında görürsün bizi kızlarla :)

ALLAH analı babalı büyütsün maaşallah :cat::rendeer:

Çok tatlı bunlar yaaa :queen:
Neyseki doğru yoldalar :cherry:

GKN

maşallah allah nazarlardan saklasın mehmet :)
çocuklarının dünyaya geldiği gün açılan topic geldi aklıma şmdi, kocaman olmuşlar :)
kasklaro montları nerde bu kızların, babası :p

maşallah allah nazarlardan saklasın mehmet :)
çocuklarının dünyaya geldiği gün açılan topic geldi aklıma şmdi, kocaman olmuşlar :)
kasklaro montları nerde bu kızların, babası :p

onlarıda sen amcaları alır heralde :wiinkk:

allah nazardan saklasın :rendeer:

maşşallaaah allah nazardan saklasın pekte yakışmşlar motora:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar