@BİKER BOY
Abi bunların fiyatını soracaktım da ve türkiyede çok fazla varmı varsa nerelerde var saol......
Etrafta bu boy gördüğün her motor aynı tarz değil. Bunların akülü olanları veya çok güçsüz modelleri var. Blata pocketbike konusunda bir numaraymış, bu işe girince öğrendim detayları. Bu motor gerçekten çok tehlikeli bir alet, 20kg ve 12hp gücünde. Aynı modelin 4.2hp, 7hp, 12hp ve 16hp olanları var. Türkiye'de Blata artık satılmıyor ama distribütörün elinde kalan birkaç model var, uygun fiyata alabiliriz istersen. Blata dışında sahibinden.com da bir sürü görmüştüm ama motor ve performans özelliklerine göre kıyaslama yapmanı tavsiye ederim. Yoksa 500 TL fiyata bile olan var.
@coq
Masallah kocaman olmuslar.
Senin kizlarla benim kizin arasi fazla degildi hatirladigim kadariyla.
Kaç aylik oldular simdi?
Yanlış hatırlamıyorsam bizimkiler biraz daha büyüktü. 7 aylık oldular, 8.aydan gün alıyorlar. Yani Aralık 2008 doğumlular. Senin kız ne kadar oldu? Motora alıştırmıyor musun? Senin orada imkanın daha fazladır.
@GorkeM
Ne kadar da büyümüşler yahu.
Çok da tatlılar.
Çocuklara başlangıç motoru alsaydın ya
Ne bu böyle 11 hp , cbr 125 kadar neredeyse
Şimdilik sen , bikaç yıla da kızların güle güle kullanın.
Olm işte başlangıç motoru bu ya. Hem boylarına da uygun. Bundan sonra benim motora geçerler zaten hehehehehe

Kilo başına düşen beygire bakarsan CBR den çok fazla güçlü. Zaten İstanbul Park'ın orada 4.2hp olanıyla CBR ile kalkmıştık, alet uçup gidiyor. Bu ondan 3 kat daha güçlü nerdeyse kim bilir nasıl gidiyordur, daha test edemedim.