- Konu Yazar
Merhaba. Bugün arkadaşımla atladık demir atlarımıza. Güzel virajlı yollar bulduk ve sakin sakin ilerliyorduk. Keskin bir viraj geldi karşıma, virajı aldıktan sonra aynaya baktım ve arkadaşımın yerde sürüklendiğini gördüm. Talihsiz bir şekilde düştü. Çok şükür fazla yara almadı. Korumaları sağ olsun. Çizmesi olmadığından ayağında çizikler ve şişme oldu. Motosiklet sürebilirim deyince yola devam ettik ve 500 mt ilerideki bir dinlenme tesisine girdik. Hemen buz olup olmadığını sordum çalışanlara. Arkadaşım kaza yaptı dedim ve buzu aldım. Alır almaz adam 5 lira diye soytarıca para istedi benden. Şok oldum açıkçası. Ben buzu arkadaşıma yetiştireyim diye hızlı davrandım, o an parayı uzatmadım. Akbaba gibi gözetlemeye başladı. Sanki kaçacağım. Zaten 20 dakika buz uygulaması yapacam orada ben, mal mal neden bakıyorsun? Velhasıl lanet ettim. Yahu kazazedeye yardım etmek için seferber olacağına para istedi. Hala öfkeliyim. Bizim insanımız böyle değildi, neden mutasyona uğradılar? Kazasız sürüşler, koruma ekipmanlarınız her daim üstünüzde olsun.