Hala "ölüm" üzerinden argüman üretiyor herif yahu. "Motor kazasında değil de, eceliyle geberse" diyor...bir de buna çanak tutan diğer zevzek var, konuyu kaşıyıp, çekirdek çitleme derdinde...
Sen hastasın arkadaşım, ciddi psikolojik sorunların var, kendini sanal alemin illüzyonuna kaptırmış, forum kapansa anında unutulacak bir takma isimden ibaret, ağzı bozuk varoş bir zavallısın...önceleri kızıyordum sana ama artık acıyorum, gerçekten iflah olmaz bir canlısın...
Hani nerden icap etti bana sataşman o da muamma...seni doğrudan muhatap alarak yazmadım, sana hakaret etmedim, senin kişiliğine laf etmedim, seni mahçup edecek bir söz söylemedim, vs. (varsa öyle bir mesajım ekle buraya herkes görsün). Ancak mutlaka bir yerlerde kuyruğuna bastım ki, durduk yere bana sataşmaya, bel altı vurmaya, "göt engelli", "fıtıklı", "motosiklet süremez", falan gibi ortaokul bebesi kıvamında kinayelere başladın. Seni ciddiye almadıkça iyice azıttın, gemi azıya aldın, bu kez de "motosiklet kazasında gebermemi" diledin...o köfte kokan ağzınla olmadık laflar ettin.
Farklı düşünüyor olabiliriz, farklı yazıyor olabiliriz, bambaşka fikirlere sahiplik ediyor olabiliriz, -ki forumun yarısı diğer yarısı ile böyle-, ama nedir arkadaşım senin bu hazımsızlığın, çekememezliğin? İstemiyorsan okumak, engelle geç. Bunu yapan var. Neymiş bu hırs, bu öfke, bu kin...
Ben senin aksine; uzun yaşamanı, bu öfke ile beynini kemirmeni, derin yalnızlığında boğulmanı, yüreğinin karanlığının yüzüne yansıyarak çirkinleşmeni, gerçek sevgiyi hiç tatmadan, kıskanç ve kindar bir beden olarak toprağa kavuşmanı diliyorum. İster motor üzerinde, ister hasta yatağında, ister kafana meteor düşerek...
Bu sana bu forumda ve bu hayatta son mesajımdır. Bundan sonra asla muhatap olmayacağım ve seni bu sefil hayatında yalnız bırakacağım. Arkamdan sallayacak diğer kankilerin de umurumda değil...
Nefretinizde boğulun...!