biz küçügüz işte o yılardan aklımızda kalanlar

alf i hiç unutmam yaa susam sokağı uzay yolu falan harika yaa
hey gidi ne gülerdi onlar :)

wayy harbi çocuklar rc cola capri san. okul önündeki tostçu amca.. (öldümü acaba göremiom) wayyy beee ne günelrdi şimdiki çocuklar bilgisayarlar motorlar teknoloji o biim herşey bol.. elemantiler boyundan büyük motorlara bnioalr ya almadan önce kulanbilrmiyim diosum çocuklar gezio..

benim çocukluğum bunlarla geçti işte o zamanlar bide interstar vardı :mrgreen:
teleon da maçlar verilirdi gözümüzü şaşı yapar maç izlemeye çalışırdık :mrgreen: cam şişede kola alırdık bakkaldan casio zaten yurtta kalan varsa bilirler
vazgeçilmez :mrgreen:
bide leblebi tozu hüpletirdik boğazımızda kalırdı :mrgreen::mrgreen:

neyse güzel paylaşım teşekkürler. . :rendeer::rendeer::rendeer:

hepiniz sagolun arkadaşlar ne güzel dimi eskilerin hatırlanması bide yaşlandıgımız aklımıza gelmese :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

bu arada sizde küçüklügümüzden aklınıza gelen lerin fotolarını bulup yayınlarsanız bayya iyi olur mesala atlantis adam vardı hani balık adam vucudu insan ayakları balık ayagı fotosunu bulamadım
yataggın üzerine çıkar onun gibi yüzerdik hey gidi
hey:)

ben 87 yim vede bir çoğu benim için o yılları hatırlatan şeylerdi. ama bazılarına yetişememişim :)

"ama teo oğğluumm":mrgreen: Cosby ailesi

hepiniz sagolun arkadaşlar ne güzel dimi eskilerin hatırlanması bide yaşlandıgımız aklımıza gelmese :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

bu arada sizde küçüklügümüzden aklınıza gelen lerin fotolarını bulup yayınlarsanız bayya iyi olur mesala atlantis adam vardı hani balık adam vucudu insan ayakları balık ayagı fotosunu bulamadım
yataggın üzerine çıkar onun gibi yüzerdik hey gidi
hey:)

Man From Atlantis

(1978) TV series 1977-1978

O balık bu balık sanırım:mrgreen:

Son düzenleme:
biraz araştırdım buldum bizim balık ı :mrgreen:

ATLANTİS'TEN GELEN ADAM (The Man From Atlantis)

Dallas'ın Bobi'sinin başrolde oynadığı bir diziydi. Bobi'nin parmaklarının arasında bize o zamanlar çok tuhaf, çok marjinal gelen perdeler vardı çünkü o Atlantis'ten gelen , su altında soluk alan bir balıksıadam idi. Denizde böyle dalgalanarak tuhaf bir stilde yüzerdi.

atlantis.jpg

Ve en babası dizilerin nasılda unutmuşum

Varlıklı bir yaşam, güzel kadınlar, güçlü, zengin erkekler ve entrika...DALLAS

295027.jpg

Son düzenleme:
Cosby Ailesini izlerken bana kalırsa Cosby i Cosby yapan Türkçe Seslendirmelerin tam cuk diye oturmasıydı

Son düzenleme:
Bill Cosby seslendirmesini Sezai Aydın yapmıştı..Kim diye soran olursa Rambo ve Rocky'nin selendirmesinide yapmıştı..Seslendirme demişken Mavi aydaki Bruce Wills seslendirmesi çok iyi yapılmıştı.( o medi medi medi).Güzel ve Çirkin adlı dizide oynayan(şu aslan olan) Linda Hamilton Terminatör serisindeki (Sarah Connor )bilmem farkettiniz mi?

Smith ve jones , hart to hart ( tehlike çemberi ) , küçük ev , 6 milyon dolarlık adam , beyaz gölge ( o zamanlar çoğu genç bu dizi ile basketbol oynamaya başlamıştı ), ay üssü alfa ,uzay yolu , muppet show , bonanza , komser kolombo ,köle isaura , Kung fu ( michael carradine ) , charlie nin melekleri ,
captain Cousteau su altı belgeselleri

aklıma gelenler bunlar.düşünüyorumda tek kanallı ve siyah beyaz dönemlerde bu diziler , insanları ekrana çivilerdi.

kacak . doktor kimbıl zeygin ve yoksul adlı diziler o zaman tavan yapardı tatlı sert.adlı dizi vardı . ve ozaman .sahtecilik yoktu herkeşin orjinali mevcuttu :rendeer:

TRT nin seslendirmeleri filmleri film yapıyordu gerçekten. Örneğin Mavi Ay filmindeki Bruce Willisin seslendirmesini yapan adamın vefat haberini duyunca (haberlerde) üzülmüştüm :pale:
O kadar benimsemişiz yani.

inyes bunlardan sonrada kasetli atariler çıkmıştı çok didinmiştim başında....beyaz gölegede harikaydı doğru vayyy bea yaşlanıyoz mu ne

Sezan Cumhur Önal -Müzik yelpazaesi

8 Haziran 1986 Trt Yayın Akışı

Ghost Busters ın ünlü aracı

Tanju ve Şeytan Rıdvan

Nintendı Atari:D

A Takımı

walkman

Son düzenleme:
Fotolar çok güzel seçilmiş ellerine sağlık hocam. 80'lerde çocuk olmak. Bu ülke son çocuklarını 80'lerde tanıdı, sonrakiler küçük adamlar oldular.

Biz büyüdük ve Kirlendi dünya!

ama ama amaaa..... ve bunların bi çogunu hatırlıorum ben okadar yaşlı değilimki alt tarafı yirmiiki yaşındayım ne kadar çabuk değişi herşey yaaa ben çocukluğumu istiyorummmmm

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bazıları hala var :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kronoloji hatası var ama güzzel olmuş.eywallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar