Ne güzel yazmışım beeeh...Dogru olani yapmis olursunuz..
Insanlar çok riyakarlar, ne çok yakın ne cok uzak..belki de develer tellal pireler berberken,
Bana dedi ki " aldatildim,hemde arkadaşimla aldatti beni.. Tek istedigim sadakat ama insanlar sadakatli dahi olamıyor ben onlari degistirme çabası icerisine girmiyorken ." Halbuki tek yaptigi degistirmeye calismak ve aldatmakti, sözlü,davranisli,gozuyle,her hareketi hatta düşüncesiyle..ustune üstelik karsisindakini saf yerine koymaya calisarak , bazı insanlar riyakarlar.. Bazı insanlar gerçekten kotuler..kirliler ve sizi de kendi kalpleri gibi kirli saniyorlar.. Cikarcilar,,sizi de planci,programci saniyolar.. Halbuki bilmiyolar,özlerini dahi sırf o olduklari için sevilebileceklerini..
Silmeyin , sizi sevecek sizle olacak sizi benimseyecek sizi böyle sevsin,olsun,benimsesin..
Herseyinizle..
Amaan herkes yunususun bu konusundan bahsediyor. Hadi dedim yine okumayı deneyeyim yine okuyamadım.
Herşey insanlar için ayriliklarda dahil. Anladım ki bu hayatta ya yeni pencereler acarsin ya da sonsuza dek kapattigin pencerenin ardından ömür boyu bakmayı tercih edersin. Ben sonsuza dek kapattigim hiçbir pencerenin ardindan bakmamaya karar verdim.
Güzel hortlattim tabi.