Biten Bir Aşkın Ardından Giden Yolun Hikayesi..

Ahaaa. Bu foruma ilk girdiğimde bu konuyu görüp baştan sona okumuştum. Sonunda söyledğim şey vayy anasınıı :). Şimdi farkettim ki hikaye sana aitmiş yunusus . Konuyla ilgili şunu söyleyim ki şöyle gözü kara birini gerçek hayatta da birebir tanımak isterdim. Şans o ki gitmişssin buralardan :)

Usta sen naptın be sanki yaşamışım gibi okudum gözlerim doldu tüylerim tiken tiken oldu allah sabır versin hiç kolay değil ...

Neyse yalnız değilmişim :D TAbi benim ki bu kadar sancılı geçmedi çok şükür

kişiler, resimler, son söz...

değil de
olan biten den sen memnun musun?

ilk gördüğüm zaman bu konuyu yazmakla yazmamak arasında kalıp, yazmamıştım...en yakın arkadaşımı, kendimi bulmuştum mesajlarında...aynen bu mesajda uzunca yazıp, sonra vazgeçip silmiştim.bunu da sildim

İşin doğrusunu mu bilmek istiyorsun..

Kendimi buldum bu yazilarda derken çok doğru tespit yapmışsın. Bende bunu merak ederdim işin açığı böyle bir hikaye okusam.

Olan bitenden memnun olamayız.. Bu yasadigimiz surec icerisinde en iyi ogrendigimiz seylerden biri maske takmak oluyor sanirim..

Ademogluyuz en nihayetinde ve hep nefsimizin istediği şekilde olsun isteriz herşeyi.. Ama hayat bize farkli yollar gosterir bizde razı geliriz sadece.. Sonra razı geldiğimiz şeye alışırız, alıştığımız şey artık sahibimiz olur.. Bu kez onu kaybetmemek için çabalarız.. Hayatımızın sonuna kadar yaşayacaklarımız bu düzende devam eder.

İnsanın maskesinin ardındakini görmek istiyorsan gözlerine bakman gerekirmiş.. Ne dediğimi daha iyi anlayacaksındır. Bakmayı dene

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:35 ----------

Ahaaa. Bu foruma ilk girdiğimde bu konuyu görüp baştan sona okumuştum. Sonunda söyledğim şey vayy anasınıı :). Şimdi farkettim ki hikaye sana aitmiş yunusus . Konuyla ilgili şunu söyleyim ki şöyle gözü kara birini gerçek hayatta da birebir tanımak isterdim. Şans o ki gitmişssin buralardan :)

Gittiysek geri gelmeyecek değiliz ya.. Geliriz elbet kısmet olursa.. Seni bi gruba falan katalim beraber bi kampa gidelim olmuyor boyle :)

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Yunus'um, boşver onu bunu. Ben birlikte yaptığımız kampları özledim. Getirdiğin balları özledim.
Bak, şu sıralar çok güzel kamplar yaptık.:)Geçtiğimiz haftasonu Bolu Yedigöller'deydik.(Raporu birkaç güne gelir) Daha öncesinde Çamlıyayla'daydık.
Gelişine güzel bir kamp ayarlamak farz oldu.:cat:
Ne zaman döneceksin ?

Yunus'um, boşver onu bunu. Ben birlikte yaptığımız kampları özledim. Getirdiğin balları özledim.
Bak, şu sıralar çok güzel kamplar yaptık.:)Geçtiğimiz haftasonu Bolu Yedigöller'deydik.(Raporu birkaç güne gelir) Daha öncesinde Çamlıyayla'daydık.
Gelişine güzel bir kamp ayarlamak farz oldu.:cat:
Ne zaman döneceksin ?

Walla başkanım açık konuşmak gerekirse içim içimi yiyor burda.. Sosyal ağlardan kamplardan fotograf paylasan arkadaslar oldu monitörü kemirdim :)
Henüz kesinlestiremedim tarihi belki yılbaşına doğru.. Ne çok özledim sizleri ve kamp ortamlarını anlatamam..
(Dörtyol yada payas tarafına yolun düşerse haber et başkanım senin yeni sezon istikhakı hazırda ;)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Tam da kiz rusa benziyor diycektim ki. Yaziyi okudum. Haddim degil ama nacizane tavsiyem ordan tanistigin kizlarla ciddi bir hayat kuracagini dusunme. Zira kultur farki buyuk sorun her ne kadar ilk zamanlarda anlasilmasa da. Bir de rusyadan turkiyeye gelen kiz oranin standartlarina gore pek guzel olmasada turkiyedeki ilgiden oyle bir simariyorlar ki anlatamam. Bunlar benim aldigim dersler. Salak bir rus kiz ugruna 3 sene harcadim. O da faturasi oldu. Tek karim rusca ogrendim hepsi bu.

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Walla başkanım açık konuşmak gerekirse içim içimi yiyor burda.. Sosyal ağlardan kamplardan fotograf paylasan arkadaslar oldu monitörü kemirdim :)
Henüz kesinlestiremedim tarihi belki yılbaşına doğru.. Ne çok özledim sizleri ve kamp ortamlarını anlatamam..
(Dörtyol yada payas tarafına yolun düşerse haber et başkanım senin yeni sezon istikhakı hazırda ;)

:):)
Geçer, bunlar da geçer Yunus'um. :cat:
Biz yine eskisi gibi birlikte kamp programları yaparız. :flower:
Dörtyol'daki kampı hala unutabilmiş değilim. Ne güzel bir yerdi orası...:cat:

Dörtyol'dan, Yedigöller Kampı dönüşü Pazar akşam geçtim. Yağmurdan yana istihkakımı aldım. (Fena yağdı mubarek. :))

Bu durumda yılbaşı cıvarında güzel bir kamp düşünmeye başlayalım şimdiden. :thumleft:

:):)
Geçer, bunlar da geçer Yunus'um. :cat:
Biz yine eskisi gibi birlikte kamp programları yaparız. :flower:
Dörtyol'daki kampı hala unutabilmiş değilim. Ne güzel bir yerdi orası...:cat:

Dörtyol'dan, Yedigöller Kampı dönüşü Pazar akşam geçtim. Yağmurdan yana istihkakımı aldım. (Fena yağdı mubarek. :))

Bu durumda yılbaşı cıvarında güzel bir kamp düşünmeye başlayalım şimdiden. :thumleft:

Walla açıp açıp eski raporları okuyor yeni raporları bekleyerek zaman geçiriyorum :D
Memlekette olursam kamp organizasyon tarihinde motor almamış olsam bile gider bi toros bulur düşerim peşinize :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kanaatimce şimdi doğru yolu bulmuşsun. :)
ama geçmişte yürüdüğün yollardaki tecrüben olmasa yolun doğru olduğunu da bilemezdin.
Bi insanı seversin,keyfi de olur kahrı da olur.
kahrı olacaksa hiç değilse güzelin kahrı olsun be !.

Dediğin gibi tecrübe Savaş abi..Acınında yaşanması gerek. Kederin kahrın ta dibine vurabilmek gerek.
(Kahrı olacaksa güzelin kahrı olsun derken.. Önceki de mankendi zaten abi:queen:
Bu konularda biraz talihliyimdir diyelim.
Güzelliğine değecek hatunlara üzüldük

Kanaatimce şimdi doğru yolu bulmuşsun. :)
ama geçmişte yürüdüğün yollardaki tecrüben olmasa yolun doğru olduğunu da bilemezdin.
Bi insanı seversin,keyfi de olur kahrı da olur.
kahrı olacaksa hiç değilse güzelin kahrı olsun be !.

Hiç unutmıyacagınızı, elbet unutmayacagımızı bilirim bende, gerçekten biraz olsun dinmişse acınız biraz olsun derinlere gömülmüşse ne mutlu, herkese nasip olur inş. Rusyada motorculuk nasıl baya tehlikeli sanırım trafiği :)

Hiç unutmıyacagınızı, elbet unutmayacagımızı bilirim bende, gerçekten biraz olsun dinmişse acınız biraz olsun derinlere gömülmüşse ne mutlu, herkese nasip olur inş. Rusyada motorculuk nasıl baya tehlikeli sanırım trafiği :)

Gömülmesi gerektiği kadar derine gömüldü o acı.. Ne fazla ne eksik.
Nefes almama engel olamayacağı kadar derine. Bu kadarı kafi benim için.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben rusyada çalışırken dolar kuru 1,5TL den 1,1TL ye kadar düşmüştü şanssızlığıma.

Boşaltın bakayım çocuğum burayı.. Hadi bakiim gidin kendi bahçenizde oynayın.
Çoh ayıb

abi sabah sabah ağlattın gel bi sigara uzatayım sana, abi bir daha anlat bir daha dinlerim... diyecek birşey bulamıyor insan acının en büyüğü karşısında

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar