bişey sorcam ama kızmayın :(

saçmalama lütfen ya ne kızlar var çoğumuzdan iyi motor kullanıyor bu kişi 55 kilo motor 160 kilo zaptetmesi nerdeyse imkansız ve ilk motoru biraz mantıklı olun insan canı bu kadar basit mi ?::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::

vay anasını abarttıkca abartın helal olsun:) nerdeyse imkansızmış r1 ya bu. tamam kardes sen bi scooterla basla sonra ybr al en son gtr250ye gecersin alım-satım takasta edeceğin zararları bu arkadaslar odeyecek nasıl olsa:pr: siz biraz dogru yol gosterin adamın sacacak parası varmı sordunuzmu alsın dogru düzgün kullandıktan sonra hiçbirsey olmaz :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hiiç bişey demiyorum diyemiyorum artık...

Bu iş boyla posla cinsiyetle mi oluyo arkadaşlar yapmayın noluyo böle size yaa:silent: Mt tayfası akıllıdır mantıklıdır diyoruz lütfen yüzümüzü kara çıkarmayın adam gibi yol gösterin arkdaşa artık :jocolor: Yazmiim diyorum dayanamıyorum ::angry2::

son yazdıgım mesajlara bakıp yorum yapmayın bu kadar ilgiliyseniz mt le zahmet edip okuyun biraz dikkat etmesi gerekenleri bende belirttim zaten sonucta biraz yetenekli biriyse cabuk kıvırır bizde sen aslansın yaparsın muhabbetinde değiliz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gayet ilgiliyiz ve okuyoruz arkadaşım merak etme sen..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar