Bisan Bisan Roadstar 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok güzel bir gezi olmuş ots fotoğrafları da paylaşırsan çok güzel olur.

Soğuk havalarda motorun kronik bir sorunu var bu sorununda hava filtresinin hava girişinin şaşenin içinden geçmesinden kaynaklandığını düşünüyorum. Şasenin içine filtre hava girişinden yağmurlu havalarda su girebiliyor bu su da muhtemelen motorun tek silindire düşmesinin sebebi.

Hava filtresinden su girince motorun tek silindire düşmesi için cok ciddi miktarda su girmesi lazım o da mümkün değil.
Bu su nereye gidecek_elbette karbüratore,suyun aklı yok ki ki hangi silindiri durduracağını bilsin:)
Soğuk havalarda rutubetten dolayı buji başlıkları,kablo uçları ıslanabilir ve teklemeye sebeb olabilir
Elektronik devre temizleyici spreylerden sıkarsın olur biter.

Savaş abi yağmur durduğu zaman zaten bu sorun bitiyor. Sadece yağmurda ve çiğ düştüğünde bu sorun yaşanıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Savaş abi yağmur durduğu zaman zaten bu sorun bitiyor. Sadece yağmurda ve çiğ düştüğünde bu sorun yaşanıyor.

Hava filtresine su girse yağmurda girer,
çiğ nasıl girsin,?girerse geçmez ki öteye.
Bu durumda benim teorim daha akla yatkın oluyor.

savaş abi bi sorum olacak arka tekeri 140/90/15 takıp amortisörü büyük taksak nasıl olur bu arada adaşız abi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:09 PM ----------

zinciri makine yagı ile yağlasam olurmu

Forumdan Uzaklaştırıldı
savaş abi bi sorum olacak arka tekeri 140/90/15 takıp amortisörü büyük taksak nasıl olur bu arada adaşız abi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:09 PM ----------

zinciri makine yagı ile yağlasam olurmu

Adaşım,
lastikte orijinal ölçülerden şaşma
Pirelli yada Metzeler kullanabilirsin.
Makine yağı lastiğe ve janta sıçrar,onun yerine castrol zincir yağı al,slikon gibi bir katkısı var,yapışır sıçramaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
forumun bir yerlerinde imageshack.us dan fotoğraf yükleme ile ilgili açıklama olacaktı,onu okursan iyi olur bi de imageshack.us un multi uploader(çoklu resim yükleme dosyası var,masaüstüne indirip onun aracılığı ile yüklersen çok daha güzel olur.Yazı ile fotografları birleştirip bir gezi raporu yapabilirsin,kaç km yaptın,ne yaktın,ne harcadın,nereleri tavsiye edersin bunlar da olmalı içinde.
Bu gezinin çok keyifli bir raporu olmalı,
görsün millet Roadstar'ın ne olduğunu,Roadstarcıların ne olduğunu
Hadi bakalım

Son düzenleme:
Az önce lifan ın internet sitesine baktım. Site yenilenmiş ve 250 cc lik modellerden hiçbirisi artık sitede görünmüyor. 400 cc lik lifan modelini de kaldırmışlar. Acaba bu motorları üretmeyecekler mi ?

Yedek parçayı rahatlıkla 250 cc lik lifandan alırız diye düşünürken bir anda üzüldüm bunu görünce.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Az önce lifan ın internet sitesine baktım. Site yenilenmiş ve 250 cc lik modellerden hiçbirisi artık sitede görünmüyor. 400 cc lik lifan modelini de kaldırmışlar. Acaba bu motorları üretmeyecekler mi ?

Yedek parçayı rahatlıkla 250 cc lik lifandan alırız diye düşünürken bir anda üzüldüm bunu görünce.
Sorun yok,Web sayfası zaten oldukça amatör yapılmış
Düzce'de dadaş motor var.
dadasmotor.com
o sitenin taklidi,
Parçalar Yamaha'da bile var.

kış gelmeden benimde biyerlere daha gitmem lazım pazartesi salı boşum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:51 PM ----------

resimler yayınlamam lazım

Savaş abi müsait bir zamanda benim şu sis farlarını monte edelim far ın yanına :) Sinyalleri de aşşağı reflektörlerin yerine alacağız matkap lazım onun içinde :) Sende varmıydı matkap.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Savaş abi müsait bir zamanda benim şu sis farlarını monte edelim far ın yanına :) Sinyalleri de aşşağı reflektörlerin yerine alacağız matkap lazım onun içinde :) Sende varmıydı matkap.

Matkap var,darbeli darbesiz,şarjlı,elektrikli,hilti.
Atolyeye gel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar