Bence aylık atölye günü belirleyip biriken işlerin hepsini bir seferde hep beraber çıkartabiliriz aradan. Keyifli de olur aynı zamanda...![]()
üstelik bizim atölyede kahve beleş![]()
Merhaba ; size sormak istiyorum yeni başlayacağım bisan roadstar 250 düşünüyorum gördüğüm kadarıyla sizlerde kullanıyorsunuz . bana Yeni başlayan birine tavsiye edermisiniz. Çok fazla anlamam . Birde bu modellerin üretimi devam ediyormu parça problemi nasıl .
Şimdiden teşekkürler.
herkese merhabalar...:rendeer:
şu atölye işi olsunda,bir gün hepinizle tanışmaya geleceğim... herkesle bu şekilde tek seferde tanışabilirim sanırım:queen::queen::queen:
tabiki elim boş gelmem... çiğköftelerde benden:wiinkk::wiinkk::wiinkk:
kendinize çoook iyi bakın;havalar malum bozmak üzere...
:cat:AMAN DİKKAT EDELİM:cat:
Arka teker rulmanı dağılmışsa ya da tekerin şaseye montajını yapıldığı mildeki ezilme, eğilme ya da boşluk tekerin vuruntulu/balanslı dönmesine sebep olur, bu durum zinciri de olumsuz etkiler... Sanırım arka teker kaçık ın anlamı bu olsa gerek!
iyi de o xenon far muayeneden geçmeyebilir,ileride sökmek zorunda kalabilirsinsavaş abinin dediği gibi zincir zamanla gevşeyince zinciri gerdirmek için sadece zincirin olduğu yöndeki gergiyi sıkarsak arka teker düzgün şekilde geriye gitmiyor buda ön ve arka zincir dişlilerinin ve zincirin daha kısa zamanda aşınmasına sebep oluyor
farıda değiştirdim xenon taktım hava filtresinin solundaki nikelajlı damlanın içi boş xenonun beynini oraya monte ettim tek xenon garantili kamasonik marka 70 tl
selam arkadaşalar ben bişey sormak istiyordum bende road starı alalı 2 ay oldu pek anlamıyorum bi arkadaş var kanuni seyhanı var 150cc lik benim motordan üstün oldunu geçebileceğini söylüyor ne derseniz sizce geçermi veya benim motodan iyimidir sizce birde ayak marşı bu motorda çok zorluk çekecemi sölüyor cvp yazarsanız sevinirim