Ben buzamana kadar hiçbir motor aksamlı arızaya raslamadım Savaş abi. Bisan da eksi olarak gördügüm tek şey 2 kişi binince hakimiyet zorlaşıyor ağırlık arka tekerde ağırlık merkezini iki tekere eşit yaymamışlar.
Millet Keeway 250 de takoz problemleri ile boğuşuyor,lisede havuz,keeway de takoz problemiKeşke SS lere de tel jant koysalardı.
Varmı arızası vesairi olan Bisan?
arkadaslar 74 kilo adamı adamı 250 cc tasımazsa atın çöpe o motoru . biraz ağır olsaymıs motor harıka olacakmıs . eses de biri egsoz acmıs ses su motoru gıbı ötüyordu hehehee . susturucu bolumunden kesıp ses egsozu takarsanız işe yarayabiliyor . . yinede güzel motor güle güle binin
bende ledow war tel cantlı olmasına rağmen takozla uğraşıyorum:salut:
Ledow ve bisan'ın tel jantları kesinlikle çok farklı.
Benim motorun sesini duymamışsın sen anlaşılan su motoru diyorsunBenim motoru bilenler sesini de bilir. Çorluda sırf benim motorun sesine hayran olduğu için bir arkadaş aynı motoru gitti sıfır aldı.
düzgün kullanılmış bir roadstar 2.elde sorun çıkartmaz.merhaba arkadaşlar.gv 250 almayı planlarken yaza düğün yapacağımdan sanırım biriktirdiğim paranın bir kısmını ayırmak zorundayım.ikinci el temiz bir roadstar almayı düşünüyorum.sizce ikinci eller çok sorun çıkartırmı?savaş abinin dediği gibi forumu baştan sona okudum ve hiç ciddi bir şikayette bulunana rastlamadım.neyse bilgileriniz için şimdiden teşekkürler.