Aman abi Bora dan gelecek hayır hiç olmasın. 3 aydır akvaryuma mobilya yapıyor altın kaplama mdf bulamadı. Senede 3 tabaka yapıyor çünki firma. Getirtmek için 3 yıl önceden sıraya giriyorlar almak için.
Aman abi Bora dan gelecek hayır hiç olmasın. 3 aydır akvaryuma mobilya yapıyor altın kaplama mdf bulamadı. Senede 3 tabaka yapıyor çünki firma. Getirtmek için 3 yıl önceden sıraya giriyorlar almak için.
hakikaten güzel motor yapmışız beMotoru bir güzel yıkatıp cilalattım bu akşam. Fırsat bu fırsat deyip bolca da fotosunu çektim
Göstergeye Savaş abi ile birlikte mavi ışık eklemiştik onun da fotosunu ekledim.
zincirde tıkırtı var mı HOcam ?
-değiştirme VAkti Geliyor Haberin Olsun .
Zincirde bir tıkırtı yok ya bende. Tabi km 10000 oldu yavaş yavaş değiştirmek lazım motorun sağlığı açısından.
İyi bir yıkamacı buldum motoru 1 posta köpükle yıkadılar bir posta da cila diye bir ilaç attılar onunla yıkadılar. Duruladıktan sonra birde hava tuttular motora. Daha sonra bende aldım bezi elime başladım parlatmaya![]()
Aslında birde cila olsaydı yapmışken onuda yapsaydım süper olacaktı![]()
Motor siyah boyalı değil ki. Tamamen nikelaj kaplı. Fotoğraflar gece çekildiği için bu parlaklık çıkmadı siyah olarak yansıdı makineye.
ön camın malzemesi policarbon olmalı,
yanıbaşınızdaki imkanları değerlendirin
plexiden ben de yaparım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:50 PM ----------
3 sene bekleyeceğine kendin yap daha iyi![]()
günaydın arkadaşlar.
ömer abi yolun açık olsun o zaman.bol eğlenceli vakitler
savaş abi formundasın bakıyorum.
süleyman bu sis farları etkileyici.eğer işlevsel olursa bende almak istiyorum.bu arada motorun yanıyor.kazasız belasız kullanman dileğiyle..
herkese keyifli sürüşler..