teşekkürler savaşkayan
benim ilk motorum dediğin gibi sorunsuz gidiyor.
çok usta değilim ama bir iki benzerine bindim gerçekten çok rahat onlara göre alan arkadaşlar da umarım rahat eder.
Şu ana kadar sorunsuz 3.300 km gördüm.Zamanım olsa daha fazla gezeceğim ama mümkün olmuyor.
Km de ortalama 0,09 Ykr-0,110 Ykr arasında yakıyor.Titreşim yok.
aynı motoru kullanan arkadaşım ömersirin ile neredeyse çoğu kez birlikte geziyoruz.Onun eksozları açık değil,Benim motorun eksozları tam açık.Aynı anda depo dolduruyoruz,geziyoruz aynı mesafeleri yapıyoruz ve depoyu tekrar doldurduğumuzda yakıt farkının olmadığını görüyoruz
motor Üzerinde yaptığım değişikliklere gelince;
1-Motosikletin orijinal sinyalleri, ile stop lambası gözüme hoş görünmediği için Mondial'in sinyal ve stoplarından taktım.
2-Bir döşemecide depoya vinylex kılıf yaptırdım çizilmeyi önlüyor.
3-ayrıca arkaya bir sosis çanta taktım.Lastik tamir spreyi filan koymak için iyi oldu.
4-motor koruma demiri uydurdum.
5-En önemli değişiklik olarak arkaya pirelli lastik taktım.Tanesi 80 euro.Frenlemesi daha iyi oldu.
6-Eksozları tamamen açtırdım.Gaza yüklenildiğinde helikopter gibi ses çıkarıyor,özellikle kalabalık trafikte farkedilmemek endişesini ortadan kaldırıyor.
7-bir de rüzgar siperliği taktım.
Bisan Roadstar kullananlar arasında şu ana kadar topige yansımış ciddi bir şikayetin olmaması da sevindiricidir.