BİRKAÇ DAKİKA BU TARAFA ALABİLİR MİYİM SİZLERİ.....TEŞEKKÜRLER

BU SABAH İŞE GİDERKEN RASTALDIĞIM BİR DİYALOGU SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM..BİRAZ UZUN AMA KUSURA BAKMAYIN...TEŞEKKÜR EDERİM

BUGÜN SABAH HUZURLU BİR ŞEKİLDE SAĞ ŞERİTTEN YAVAŞ YAVAŞ GİDİYORUM ORTA ŞERİTTEN ÖNÜME ATLAMAK İSTEYEN İSTEYENE KORNA ÇALARAK UYARARAK HEPSİNİN BURNUNU SİLME GEÇEREK İLERLİYORUM IŞIK YEŞİL ARTIK BİRİ BOMBAYI PATLATTI DİREK GİRDİ ÖNÜME TAKTIM 1'E YIĞDIM MOTORU KORNANIN DİBİNE DAYADIM IŞIĞA KADAR IŞIK KIRMIZI YANDI ADAM GEÇTİ GİTTİ BEN DURDUM...ELLERİMİ İKİ YANA AÇARAK ALLAHIM SEN SABIR İHSAN EYLE DEDİM BEKLİYORUM..YANIMDA BİR BİSİKLETLİ BELİRDİ; BANA BAĞIRARAK ACELEN NE LAN DEDİ...MEĞER ARKADAŞ KALDIRIMDAN KALDIRIMA ATLARKEN KORNA ÇALARKEN Kİ ANDA YANINDAN GEÇMİŞİM BURDAN NEM ALMIŞ GELMİŞ BANA ÇEMKİRİYOR..DEDİM BİRADER BEN ÖNÜME ATLAYAN SÜRÜCÜYE ÇALDIM SEN NE AYAKSIN..HAA ÖYLEMİ YA PARDON DEDİ VE GİTTİ...
ARDINDAN YANIMDA BİR APAÇİ BELİRDİ ARAMIZDAKİ DİYALOG ŞU ŞEKİLDE GEÇTİ:
APAÇİ: KASKIN KAMERALI MI?
BEN: EVET
APAÇİ: NEDEN KULLANMA GEREKSİNİMİ GÖRÜYORSUN?
BEN: NEDEN SORDUN?
APAÇİ: NEDEN KASK VE KAMERA KULLANIYORSUN?
BEN: KASK ÖLMEMEK İÇİN,KAMERADA BENİM KANIT GÖZÜM VE BİR YERLERE GEZİYE GİTTİĞİMDE HATIRALARIM..
BEN: PEKİ SEN NEDEN KASK TAKMIYORSUN?
APAÇİ: BENİM HAYAT FELSEFEME UYMUYOR BOĞUYOR BENİ
BEN: KAZA YAPTIĞINDA SENİ TEORİLER KURTARMAZ KARDEŞ
APAÇİ:BEN PROFESSIONAL MOTORCUYUM BANA BİŞEY OLMAZ !
BEN: NEYİNE GÜVENİYORSUN BİLMİYORUM AMA SEN BU KAFAYLA GİDERSEN YAŞAMAZSIN KARDEŞ ŞU MOTOSİKLETİ AKILLI KULLANIN,SENİN BELLİKİ EGON YÜKSEK ADAM GELİR ÇARPAR ÖNÜNE ATLAR VS. HIGGH DEMEDEN GİDERSİN...HADİ EYVALLAH
VE IŞIK YANAR GİDERİM..

YANİ KISACASI GENÇLERİMİZ YALNIŞ SULARDA YÜZÜYOR MOTOSİKLETTE VİTES DEĞİŞTİRİYORUM,GAZ VERİYORUM DİYE KENDİLERİNİ BİŞEYDEN SAYIYOR...EĞİTİM VE KORUMA ŞART!!!

Abi zaten bu apaçiler yüzünden çoğu motorculara kötü gözle bakıyorlar.

Zayıfların (fiziksel ve mental) önce ölmesi evrim için gereklidir.

Hayat felsefesi mi? İçinde bulunduğu kafayı korumayı düşünemeyen; ama felsefi düşünebilen bi beyin? Ender canlı türlerinden birine rastlamışsın.

Hem akıcı bir dille anlatmadığınız hem de tüm harfleri büyük kullanmış olduğunuz için yazının sonunu gerçekten zor getirdim. Hepimiz trafikte kaza atlatıyor ve iki teker üzerinde canımız burnumuzda geziyoruz. Atlatılan kazalardan sonra o uzun uzun basılan kornaların gerçekten bir faydası olduğuna inanan varsa basmaya devam etsin ancak ben önermiyorum.

İnşallah yanlış anlaşılmam ancak bunun adı doğal seleksiyondur. Başka bir şey değil :)

yalnış kardeş sen yalnış anlamıssın geçildikten sonra kornaya basma olayı değil benim anlattığım..burnunu gösteren araçlara korna basarak geliyorum ki çıkmasın en sonunda birisi direk atladı ona uzun korna bastım...korna basmayıp ne yapacaksın adam aynaya bakmıyor ki atlamaya çalışıyor zaten korna çalınca lan birisi geliyormuş diyip frene basıyor...olan bu ?????!!!!!

istanbulda motor kullananlar kefenini arkasında taşımalı. Her an ölümle burun burunayız. Elimden gelse şu Iron Man da ki gibi bir kıyafet olsa ondan alacağım. Komple çelik koruma falan içi de lastik olcak :)

150 cclik motorun eksozunu açınca 1500 cclik motora dönüştüğünü zanneden, ona göre karaktere girenden ne beklenir ki?

apaçiler kusura bakmasın onlar yüzünden tüm motor kullanan arkadaşlara da aynı gözle bakılıyor.

Katılmadığım bir nokta; kornaya ağız dolusu küfreder gibi basma olayı. Etrafındakiler de senin gibi insan abi, hata yapabilirler yani. Acemi olur, dalgın olur, üzgün olur... bir durumu olabilir kısacası. Bundan dolayı bizi ezebilirler yani rahat olun demek istemiyorum ama kornayla uyarıp kornanın işlevini kullandıktan sonra yarım dk basmanın hiçbir anlamı yok. Kavga etmek istiyorsunuzdur, yasal kanıtlara başvurulursa trafikte taciz suçlamasıyla karşı karşıya kalmak istiyorsunuzdur, o zaman bilemem.

aslında kasksız binenleri de bu whatsup polis ihrabına bildirilse, kasksızlık cezası yazılsa. bu sayede apaçilerden biraz temizlenir diye düşünüyorum ortalık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar