Birileri Artık Dur Demeli - Dün, 16:30 PM
@Tequ (Mali);
Dur artık. :wiinkk:
.
Dedim..Yeterli mi?:silent:
![]()
Olmamış. Dur artık demeyeceksin.
ARTIK DUR!!!
Şimdi oldu![]()
Arkadaslar okadar da buyutulecek bir konu degil sahsi gorusum..
Hepimiz motorcuyuz motor kullaniyoruz ve bazen insan daha farkli hisler yasamak amacli on kaldiriyor... korumani giyersin kaskini takarsin eger kaldirabiliyorsan adam gibi kaldirirsin adrenalini yasarsin (on kaldirmak kadarda zevkli bir olay yoktur)
Soylediklerimle yanlis ornek olmak istemem
Anlatmaya calisitigm sadece baskalarinin hayatini tehlikeye atmadan kendi hobilerini motor ustunde gerceklestirebilirsin..
Kaldiramadin mi ? dustun mu ? o zaman acisinida kendin cekeceksin bana bi zararin yok yani..
Bunun onunede hic bir sekilde gecilemez zaten.. anca dustukten sonra icine bir korku duserse bir daha kaldirmaya korkarsin o kadar...
Başkalarının hayatını tehlikeye sokmuyorsa korumalarını da kuşanmışsa bu olayda bir sakınca görmüyorum :silent: her koyun kendi bacağından asılırben de yapmaya çalışıcam :queen: zira fena bişii :cherry:
hacı fena ne demek ya.ben 30 metreden fazla gidemiyorum ama onu bana sor.yok böyle bi zewk.bide yan verme var.o apayrı bi zevk zaten.off coştum yine baq:queen:
Bende kaldırıyorum sanane kardeşim motorda benim canda benim o ön kaldıranın dikkatsizliği yada acemiliği + bunun yeni motorla alakası yok eskş motorlarlada gayet güzl kalkıyor =
@Tequ (Mali);
Dur artık. :wiinkk:
.
Dedim..Yeterli mi?:silent:
![]()