Birileri Artık Dur Demeli

Düşe kalka öğrenecekler onlar da :p Başkalarını tehlikeye attıklarında kafa atma hakkını saklı tut ama bence :) Özellikle de kaskla :wiinkk:

wallahi görmezden geliyorum...2-3 güne kaza yapıyolar..annem geliyo bu gün yine bi kaza vardı...o kadar sinirleniyorum kii... :pr: :farao: onlara bisiklet bile fazla...

Arkadaslar okadar da buyutulecek bir konu degil sahsi gorusum..
Hepimiz motorcuyuz motor kullaniyoruz ve bazen insan daha farkli hisler yasamak amacli on kaldiriyor... korumani giyersin kaskini takarsin eger kaldirabiliyorsan adam gibi kaldirirsin adrenalini yasarsin (on kaldirmak kadarda zevkli bir olay yoktur)
Soylediklerimle yanlis ornek olmak istemem
Anlatmaya calisitigm sadece baskalarinin hayatini tehlikeye atmadan kendi hobilerini motor ustunde gerceklestirebilirsin..
Kaldiramadin mi ? dustun mu ? o zaman acisinida kendin cekeceksin bana bi zararin yok yani..
Bunun onunede hic bir sekilde gecilemez zaten.. anca dustukten sonra icine bir korku duserse bir daha kaldirmaya korkarsin o kadar...

ya tabiki.katılıyorum arkadaşım sana.o hobi bendede vardı.ama trafiğe kapalı alanda full koruma.bazen ışıklarda yaptığım oluyodu.ama sadece tekeri yerden kesip bırakıyodum.sonuç olarak bu tür isteklerimiz mutlaka olacak.ama trafikte değil ve full korumalı.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Başkalarının hayatını tehlikeye sokmuyorsa korumalarını da kuşanmışsa bu olayda bir sakınca görmüyorum :silent: her koyun kendi bacağından asılır :) ben de yapmaya çalışıcam :queen: zira fena bişii :cherry:

Başkalarının hayatını tehlikeye sokmuyorsa korumalarını da kuşanmışsa bu olayda bir sakınca görmüyorum :silent: her koyun kendi bacağından asılır :) ben de yapmaya çalışıcam :queen: zira fena bişii :cherry:

hacı fena ne demek ya.ben 30 metreden fazla gidemiyorum ama onu bana sor.yok böyle bi zewk.bide yan verme var.o apayrı bi zevk zaten.off coştum yine baq:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hacı fena ne demek ya.ben 30 metreden fazla gidemiyorum ama onu bana sor.yok böyle bi zewk.bide yan verme var.o apayrı bi zevk zaten.off coştum yine baq:queen:

arka teker bööleee soldan soldan hafif durmaya yakın :queen: o nasıl bi görüntüdür yaaa :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bende kaldırıyorum sanane kardeşim motorda benim canda benim o ön kaldıranın dikkatsizliği yada acemiliği + bunun yeni motorla alakası yok eskş motorlarlada gayet güzl kalkıyor =

tabiki kime ne ister tekteker yap ister yapma,ama bunu matah gibide anlatma sen canından malından vazgeçmişsen kimsenin yapacaği birşey yok,başlıktada belirtildiği gibi motor camiasına mesaj verilmek istenmiş genel olarak bahsediliyor yani kişisel değil,motor üstündeyken amacımızı aşmamalıyız ikiteker üstündeyiz bunu unutmamalıyız.

@Tequ (Mali);

Dur artık. :wiinkk:

.
Dedim.:).Yeterli mi?:silent: :p

elbette değil:bounce:....

Son düzenleme:
Tek tekerden, yan vermeye geçti konu :queen: Yapmayın konuşmayın böyle şeyler. İçimde bir garip şeyler oluyor düşündükçe :)
Ayrıca akrobasi yapmaya çalışanı engellemem. sadece uyarırım dikkatli olması ve gerekli korumalıkları kullanması konusunda...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar