Birde resimleri görseydik...diyenlere :))

hayırlı uğurlu olsun,harbiden yakıyo motor ortalığı:p
bende istiyooomm:pr::pr:
patron duy sesimi,yüzde 200 zam yap:queen:

hayırlı olsun kazasız sürüşler,,bende cbf 150 aldım dün allah motorseverleri 2 tekersiz bırakmasın öncekini sattım 1 hafta dayanabildim,otobüs çekilmiyo yaww rüzgarı hissedemeyince insan boğulur araç içinde

Hayırlı olsun kırmızı güzel durmuş seni de açmiş.Güle güle kullan.Kazasız sürüşler.:rendeer:

özer024 hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler dilerim.Daha önce bu makinadan kullanmışmıydın?İlk defa kullanıyorsan ufak tefek bazı sorunlar yaşayabilirsin.Lütfen çekinmeden sorabilirsin.
Sağlıcakla kal.

hayırlı olsun,allah kazadan beladan korusun.....artık bu motorla bi trakya turu atarsın....:)

hayırlısı olsun topram kazasız belasız sürüşler

Teşekkür ederim,sağol :rendeer:

özer024 hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler dilerim.Daha önce bu makinadan kullanmışmıydın?İlk defa kullanıyorsan ufak tefek bazı sorunlar yaşayabilirsin.Lütfen çekinmeden sorabilirsin.
Sağlıcakla kal.

Teşekkür ederim.Ayrıca ilgin içinde sağol.Uzun süredir motosiklet kullanıyorum fakat GT250R'ı yeni kullanmaya başladım.Şuan için bir sorun yok :)

hayırlı olsun,allah kazadan beladan korusun.....artık bu motorla bi trakya turu atarsın....:)

Teşekkür ederim sağol.İnan bütün Trakyayı gezmeyi zevkle isterim ama pek gezmek için vakit bulamıyorum.Günde 1 saat akşamları dolaşabiliyorum şuan, ama kesmiyor :) Artık gezilere çıkmak gerek yavaş yavaş, zaman buldukça...

Son düzenleme:
Arkadaş hayırlı olsun
ifade yeteneğine hayran kaldım: Şimdi ''R'', İleride ''RR'' :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar