Birazda Özeleştiri Yapalım!

arkadaşlar bu foruma kayıt oldum olalı dikkatimi çeken bir konu var yapılan eleştiriler genelde karşı tarafa oluyor neden bunu birazda kendimize yapmıyoruz?

mesela ben kendimden başlıcak olursam çok ılımlı ve çabuk karar değiştirebilen bir insanımdır. o yüzden çoğu insanın zor diye tabir ettiği insanlardan biriyim. bu bence çok kötü birşey benim için.

şimdi sıra sizde!:rendeer:

Bende genel olarak ılımlı bi insanımdır uykudan uyanmış halim çok agresiftir elimin ayarı pek yoktur lafımı hiç çekmemm vicdansız denecek derecede duygusal değilimdir ama normalde muhabbetim iyidir

szr

Ben eleştirilmekten gocunmam ılımlıyımdır ama karşı tarafı pek rencide etmem sabırlı davranırım ama belli bi noktada patlarım ve hatayı hep karşıda değil kendimde de ararım ama düzeltmekte yetersiz kaldığım anlar oluyor malesef...
He uykudan agresif kalkmam hiç , son derece sakin bi halde kalkarım:p

sıkıcı derecede az konuşurum...lakin iyi bir dinleyiciyimdir...çok fazla hobiye merak salma konusnda sınır tanımam...

iyimi kötümü bilmem ama haksızlığa tahammülüm yoktur nerde ve ne zaman olursa olsun...öğretmenlerle olsun annem babamla olsun sölüceklerimi acımadan çekinmeden söylerim...

benimde en sevmediğim pis huyum bütün hayatımın 2 saniyede yediğim haltları temizlemekle geçmesi....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar