Birazda Gülelim.İşte Kadınlar!!!

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
MeTaL' Alıntı:
Antalya ya geldiğinde bir çayımızı içmek amacıyla çıkarsan karşıma eyvallah ama dalaşmak maksadıyla çıkarsan karşıma gelip gördüğün son yer Antalya olur ...
sen nasıl istersen ben öyle gelirim, ikisine de varım. dediğim gibi erkeklik klavye başında olmaz en iyisi sabredip zamana bırakmak.

tigermbz' Alıntı:
sen nasıl istersen ben öyle gelirim, ikisine de varım. dediğim gibi erkeklik klavye başında olmaz en iyisi sabredip zamana bırakmak.

eceline susayan camii duvarına işermiş
metal pek camii cematinden sayılmaz ama neyse:queen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
CBR1000RR' Alıntı:
eceline susayan camii duvarına işermiş
mesela şuan senin yaptığın gibi mi?
biz meseleyi zamana bırakmışız da sen niye körüklemeye çalışıyorsun.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben Söylemiştim ama.. pek kulak asılamış
Yaw gelsene tigermbz, biz de seni bekliyoruz ,::sluu:: ağaç olduk topicte

Kadınlara gülmeye girdim, ama sanırım 'Tırtlar Vadisi' çekimi varmış bugün,:farao: neyse vuslat başka bahara:pale: Tartışmayı baştan sona okudum...metal kardeşim, tiger'ın yazdığı ilk mesajı yanlış anlamış, bütün olay bu! Bu yüzden karşılaşırlarsa birbirlerini öldürecekler, olgun olun biraz arkadaşlar:cat:

selam arkadaşlar Adanadan Osman ben Aranıza yeni katıldım yaşım 39 13 yaşından beri iki tekerdeyim.yaklaşık 15 yıldır 4 lerle alakam var.(binici olarak) onbiryıllık evliyim hayattaki deneyimim şu Kadına her dediklerine evet dersen mutluluk var ne zaman hayır dersen kıyamet kopar.Tüm yapılanlar yıkılmıştır artık..

Shamyl' Alıntı:
Kadınlara gülmeye girdim, ama sanırım 'Tırtlar Vadisi' çekimi varmış bugün,:farao: neyse vuslat başka bahara:pale: Tartışmayı baştan sona okudum...metal kardeşim, tiger'ın yazdığı ilk mesajı yanlış anlamış, bütün olay bu! Bu yüzden karşılaşırlarsa birbirlerini öldürecekler, olgun olun biraz arkadaşlar:cat:

yok yok abi dikkatimi çekiyor herkez metal kardeşime sataşıcak yer arıyor oda altta kalmıyor

CBR, bilmiyorum, o kadar forumların takipçisi değilim, haklı olabilirsin:silent: Peki niye olabilir sence? Mesela neden sana değil de metal'e sataşıyorlar?

Shamyl' Alıntı:
CBR, bilmiyorum, o kadar forumların takipçisi değilim, haklı olabilirsin:silent: Peki niye olabilir sence? Mesela neden sana değil de metal'e sataşıyorlar?

abi bi kere adam karizmatik yok şaka bi yana bende bilmiorum bende illede metali takip etmiyorum kendisiyle aram çok iidir yazdığı açtığı her topiği bilirim ordan yani yeri gelio banada sataşan oluyor tabi yok abi millet kendine eğlence arıyor nası olsa klavye ile yazıyor öle yani

Motosikleti
Su Motoru
"İtler her zaman dalaşacak birşey bulurlar" sanırım sorunun cevabı bu olacak Shamyl. Boş kaldıklarında da eksoz peşinden koşarlar neyse bu konuda yorum yapmıyordum zaten daha fazlada yorum yapmaya gerek yok. Kilitleyin gitsin ...

işte buuuu....

MeTaL' Alıntı:
"İtler her zaman dalaşacak birşey bulurlar" sanırım sorunun cevabı bu olacak Shamyl. Boş kaldıklarında da eksoz peşinden koşarlar neyse bu konuda yorum yapmıyordum zaten daha fazlada yorum yapmaya gerek yok. Kilitleyin gitsin ...

çok eğleniyoruz , devam edin ....

erkekler hakkında yorum yapmaya gerek yok işte , anlamsız şeylerden iki dakkada girdiniz birbirinize tebrikler ...:p :queen:

miracle' Alıntı:
erkekler hakkında yorum yapmaya gerek yok işte , anlamsız şeylerden iki dakkada girdiniz birbirinize tebrikler ...:p :queen:

+++++10000000000

yaw iyi ki hortlattık konuyu. ne bu ya birbirinize girmişsiniz; rezil ettiniz bizi kadınlara...

sakin olun biraz arkadaşım.......

metal yürü seni kim tutar arkandayım

meyveren ağaç taşlanır sen onlara bakma kale alma metal

Son düzenleme:
:queen: :queen: ya evet kabul ediyorum komikti :p bunları cidden düşünmediğinizin farkında olarak okuyunca güldürebilio bu yazı:) hem erkekler için ne yazılar war hepimiz okuyup gülüoruz:) bööle şeyler işn olması gereken yönü. gerçek şu ki kadınla erkek birbirini tamamlayan iki puzzle parçası gibi birbirimizi ne kadar kötülesek de bizsiz de sizsiz de olmaz:wiinkk: umarım herkes bir an önce kendi puzzle ındaki doğru parçayı bulur:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar