Korayımm teşekkür ederrimm
Emin ol i understand , but anytime probably all of them , our aren' t not ready
Ben asıl sende ki patlamayı bekliyorum ne zaman ortaya çıkacak ruh hazır ama el tornavida tutmamak da ısrar ediyor vardır bildiğin beklediğin birşey![]()
bu şarkı ruhunu özgür bırakırDD
http://www.youtube.com/watch?v=X9bOsdHckhg
inatla payalaşamadım![]()
Yapma bunu Sonerim yapma, verme gazı gece gece :bounce: :flower:
Bir gün kendi yaptığım bobber a bineceğim kısmetse, ondan önceki herşey o gün için bir hazırlık aslında :wiinkk:
wohoooo Kardeşim bayıldımm buna tam da anlatmak istediğimi yapmış bizzatAbime bunu yapmıycaktın bak indi şimdi garaja bu şarkı çok tehlikeli motorcu adama özellikle chopper sevdalısı adama bu şarkıyı dinletince yarattığı etki şudurki:
bkzr:
[YT]so9DBHCo64Q[/YT]
:queen::queen::queen:
Motorum turuncu siyah
depodaki renkler ve şekil ne ise armasına kadar aynı olacak:cat: hiç merak etme dost.
Biliyorum ve bekliyorum 4 gözle
wohoooo Kardeşim bayıldımm buna tam da anlatmak istediğimi yapmış bizzat
ben niye yotube dan böyle paylaşamıyorum yahu sinir oldumm :S
Soner Eline sağlık dostum. Bu arada burnundan getirilen arkadaşlardan birisi benim (Barış). Bu arada eBayden aldığın örme coverları ben KoçTaş'ta buldum. Elektrik tesisatını gidonun içinden geçirip dışarı çıkan kısmı bu malzemnin içinden geçirdim. Gayet güzel oldu. Egzosu ne zaman yapıyoruz?
Sağlıcakla.
Aynen öyle Barışım benimyahu 14 çok kısaaa ama 16 da çook uzunnnn
, şimdi ben bunları nasıl sökecem diyordumm
Eksik olmayın Soner de sen de Herkese öneririm arkadaşlar ape hanger egzoz ve bilumum Barışım bağışla çok bilmiyorum ama custom projeleri diecem hatta oneway olarak face de arattırılırsa yada oradan Barışa Sonere ulaşılırsa musait oldukça ellerinden gelen yardımı eksit etmezler bilginize. Satıcıyı alıcı Reklam eder yahuuu
![]()
O koçtaş ayıp olmuş haniii sadece sen mi !!!! koçtaş daki elemanlarında burnundan getirdim ama ah tükan da ne var bi bilseler ben ismiyle sorduğum çoğu şeye yanıt veremiyorlar da sonra kendim buluyorum. İstanbul farkı diyelim haa belki onu da sen bizzat bulmuşssundur. Kesinlik süper iş yapıyor gerçi artık o tellerin şeffafı yada krom olanları da kalite kalite üretilmeye başlanmış ama geç oldu
Egzoz a gelince hep söyledim evet haylaa aklımda ama egzoz için senden ses video beklerimbir de vn800 lerle olmaz sizin makinelerin sesi zaten doğuştan şans lı
bir suzuki üzerinde paylaşırsanız oneway de burada çok yardımı olur
)) tekrar tekrar çok sağolun beyler.
Arbetus hocam.
O koçtaş daki tesisat borularının dışı zamanla oksitlenme ve ardından paslanma yapıyor bilginiz olsun. Sonra bukadar iş emek boşa gitmesin.
Kolay gelsin.