- Konu Yazar
Biraz titizim ondan diyelim
))
Padoğun tırnaklarının pozisyonu yanlış galiba. Kazara motoru düşürmenize sebep olabilir.
konuyu acaban bayan ya bu konu yorum dolar taşar
Konusu açılmışken sorayım, benim zincir arka dişlide kararmalar siyahlıklar var gaz yağı ile sildim çıkmıyor, ne çıkartır?
2 saat durdu ustunde ama... ustune çıkarmak zaten bi meseleydi.. yanlista olabilir bi arastirim tersmiydi acaba?
Ayrıca bir dahakine gazete falan kullanın, her yağlamada çuval ziyan etmeyinBenim yağladığım yer de aynı böyle parke taş idi; önemsemedim hatır hutur temizledim gazyağı ile. Sonra yerde iz kaldi, deterjanli su döküp ayağımla biraz temizledim. O gazyağının kokusu yerden 1 hafta çıkmadı
Her seferinde motora baktım acaba benzin mi akıttı diye.
Parası olan sprey olmayan gaz yağıyla temizler arkadaş.zincir yağıda öyle motul pahalı ama daha ucuza olanlarda iş görür...sayfalarca tartışılacak bir konu değil bu...ablacım senin de eline emeğine sağlık işeyler üretmeye çalışmışsın...
güzel bi anlatım olmuş ama keşke uygulamaya geçmeden önce zincir gerginliğini de kontrol ettirseydin. ufak bi hatırlatma yapayım temizleme sırasında motoru sakın çalıştırmayın bazı arkadaşlar 1.vitese takıp temizlemeye çalışabiliyo SAKIN.