- Konu Yazar
Selamlar arkadaşlar, bir zincir temizliği paylaşımı da ben yapayım dedim,
kendimce hatam olursa affola, (motorumu bugun kullandım gidio snrm durum kotu değil )
Öncelikle motul zincir temizleme ve zincir yagı iki tane ürünü alıoruz,
Barkın videosunda iyi oldugunu bahsetmişti bende bu markayı tercih ettim,
padokumuzu kuruyoruz, zira lastiği döndürüp zinciri temizleyip yağlamamız gerekmekte
zincirimin durumu içler acısıydı, kızıma bakmam gerekiodu,
Temizleme ürünü üzerindeki yagları şıp şıp döküyor, fakat fırça ve bez yardımı ile de sona doğru üstünden geçip temizlememiz gerekiyor,
paslar tam gecmedi az bişi bir iki noktada kaldı, bunun çin bir dahakinden wd 40 ile temizleme ürününden sonra biraz sıkmayı planlıyorum,
silip wd 40 yeniden hafif temizleme ürünü geçicem, verimini sizinle paylaşırım,
kendine gelior yavas yavas...
bezle geçtikçe daha iyi oluyor,
En son yağlama işlemi, yalnız ben lastik tarafını kapattım iyice, diske fln yag gelmemesi için,, elimdeki eldivenle tutarak sıktım ki etrafa dagılmasın diye,
motoru cumartesi aksamı cıkartmadım
4 5 saat yagın yemesini bekledim zincirlerin 
Mutlu son ...
kendimce hatam olursa affola, (motorumu bugun kullandım gidio snrm durum kotu değil )
Öncelikle motul zincir temizleme ve zincir yagı iki tane ürünü alıoruz,
Barkın videosunda iyi oldugunu bahsetmişti bende bu markayı tercih ettim,
padokumuzu kuruyoruz, zira lastiği döndürüp zinciri temizleyip yağlamamız gerekmekte
zincirimin durumu içler acısıydı, kızıma bakmam gerekiodu,
Temizleme ürünü üzerindeki yagları şıp şıp döküyor, fakat fırça ve bez yardımı ile de sona doğru üstünden geçip temizlememiz gerekiyor,
paslar tam gecmedi az bişi bir iki noktada kaldı, bunun çin bir dahakinden wd 40 ile temizleme ürününden sonra biraz sıkmayı planlıyorum,
silip wd 40 yeniden hafif temizleme ürünü geçicem, verimini sizinle paylaşırım,
kendine gelior yavas yavas...
bezle geçtikçe daha iyi oluyor,
En son yağlama işlemi, yalnız ben lastik tarafını kapattım iyice, diske fln yag gelmemesi için,, elimdeki eldivenle tutarak sıktım ki etrafa dagılmasın diye,
motoru cumartesi aksamı cıkartmadım
Mutlu son ...