bir yol videosu daha

O dediğin motoru sattılar heralde :) Ben baya kullandım onu güzeL motordu ama sakat işte :) 3500 istiyolardı en son :farao: kaça sattılar bilmiyorum :)

valla aga ben HYo istiyorum asLında ama cıbır da cezbediiyo işte :) yapcak bişi yok bakalım hayırlısı :cherry:

cbrın neyi cezbedio gardaş.benim bundan 2 önceki motorumdu.bunun eksisi yok artısı var.(o artısı titreşim oluyo:p).hyo al hyo...
cakoooooooo hyo al!cakoooooooooo hyo al!:queen:

hayırdır herkez pek sever oldu böle işler yapan insanları,önveleri böle işler yapan arkadaşlara denmedik söz bırakmayan mt üylerimiz nerede,yoksa sonunda çoğu arkadaşımız azda olsa kendisininde böle işler yaptığını kabulmu ediyor,neyse şimdi herkezi kendime düşman etmeyeyim,
süren arkadaşada yayınlayan arkadaşada teşekkür:rendeer:....allah kaza bela vermesin

Daha öncede beğenmedim şimdide beğenmiyorum:farao: denmedik söz bırakmayan tayfadan değilim , insan kendi canına kastedebilir kimse birşey diyemez ama yoğun trafikte giderken olmaz olmaz :pr: bir de son sözün ibretlik arkadaşım kusura bakma ama:queen: "allah kaza bela vermesin" ya allah bu sürücüye niye iltimas geçsin -Yürü be koçum şahane kullanıyosun bu seferlik görmezden geliyorum mu desin.:queen: yinede herkesin tekeri düz bassın diyorum ben....

bir de son sözün ibretlik arkadaşım kusura bakma ama:queen: "allah kaza bela vermesin" ya allah bu sürücüye niye iltimas geçsin -Yürü be koçum şahane kullanıyosun bu seferlik görmezden geliyorum mu desin.:queen: yinede herkesin tekeri düz bassın diyorum ben....

puhahaha çok güzel bir espri ama sonuna kadar haklısın bu konuda. Bütün kara taşıtlarında bence 100 -120 km/h dan sonrasında tehlike başlıyor. Düşünün ortalama 180 km/h la gittiğini ve Allah korusun bir düştüünü hesaplayın.Saniyede 50 mt yapar ya az değil 50 mt. Koruma mı dayanır bu sürtünmeye

Daha öncede beğenmedim şimdide beğenmiyorum:farao: denmedik söz bırakmayan tayfadan değilim , insan kendi canına kastedebilir kimse birşey diyemez ama yoğun trafikte giderken olmaz olmaz :pr: bir de son sözün ibretlik arkadaşım kusura bakma ama:queen: "allah kaza bela vermesin" ya allah bu sürücüye niye iltimas geçsin -Yürü be koçum şahane kullanıyosun bu seferlik görmezden geliyorum mu desin.:queen: yinede herkesin tekeri düz bassın diyorum ben....

ben bu şekilde motor kullananlara bişey demiyorum,malda canda kendisinin,istediği gibi alır,satar,keser,biçer...ama trafiğin bu kadar yoğun olduğu yerlerde başkalarınada zarar verme ihtimali doğduğundan yanlış bi davranış daah sakin bi trafkte,yada trafiğin olmadığı yerlerde bende yüksek hızlara ulaşıyorum ama makasmış traşmış öyle şeylere grip kendimi ve karşıdakileri riske atmıyorum,
güzel allahım şahane kullandığını görüpte iltimas geçmez elbette,nice yarışılar gitti bu yolda..onlar daha güzel kullanabiliyordur elbet ama...neyse uzatmaya gerek yok..
TEKERİNİZ DÜZ BASSIN....+25

Son düzenleme:
Normal yollarda böyle motosiklet süren herkesi kınıyorum. Kendi canlarını ve başkalarının canlarını tehlikeye atmanın hiçbir açıklanabilecek tarafı yok. Bu tür heveslerin pistlerde doyurulması lazım. Bu yapılan saçmalıktan başka birşey değil.

Forumda bu tür videoların verilmesi genç arkadaşlarımız için özendirici örnekler teşkil ettiği için yönetimden bu videoların kaldırılmasını rica ediyorum. Ayrıca görsel delil teşkil ettiği ve sürücü hakkında ciddi kanuni yaptırımlar olacağını, bunları azimli bir üyenin takip edip sürücüye kolayca ulaşıp kanunların uygulanmasını sağlayabileceğini hatırlatmak isterim.

Normal yollarda böyle motosiklet süren herkesi kınıyorum. Kendi canlarını ve başkalarının canlarını tehlikeye atmanın hiçbir açıklanabilecek tarafı yok. Bu tür heveslerin pistlerde doyurulması lazım. Bu yapılan saçmalıktan başka birşey değil.

Forumda bu tür videoların verilmesi genç arkadaşlarımız için özendirici örnekler teşkil ettiği için yönetimden bu videoların kaldırılmasını rica ediyorum. Ayrıca görsel delil teşkil ettiği ve sürücü hakkında ciddi kanuni yaptırımlar olacağını, bunları azimli bir üyenin takip edip sürücüye kolayca ulaşıp kanunların uygulanmasını sağlayabileceğini hatırlatmak isterim.

Harfiyyen katılıyorum :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar