Bir Yol Videosu.... Cendere Cendere Driiii Dri Dri

güzel olmuş izmetin geldın hee kac dkk aldı
o cıkmaz sokaktan hemen cıkman guzeldı taktır edıyorum ama dıkkat
guzel çalışma

kız herkeste sen kullanıyon zannediyo yaa:mrgreen:

arkadaşlar eftelya kullanan deyil artçı,böyle kullansa burdan mersine gider kulaklarını çekerimm :D

motor tahminen suzuki gsxr 1000 yada 600 ama yanındakinin cbr 600-1000olduğu kesin. yalnız çok tehlikeli bir sürüş delü kadir beyefendinin yaptığı oda bunun farkındadır ama kesin ona sorsan bu benim her zamanki işlerim bana bir şey olmaz diyecektir. Göstergesinde 299 vuruyo ya yanlış anca 270-280 km*h da gidiyor bence. Çünki bir ara bir arabanın yanında gidiyodu 138 diyodu. Ama yol çizgilerinin otabanda 120 de giderken geçiş hızını çok iyi bilirim. 120 de gidiyorkene 138 gösteriyo ibre. Aslında bu japonları takdir etmek lazım delü kadir gibiler tatmin olmaz yoksa.

rüzgar gülü hiç bu kadar üşüdün mü eskıden cok dınlerdım ne guzel bestelemış teoman:salut:

motor tahminen suzuki gsxr 1000 yada 600 ama yanındakinin cbr 600-1000olduğu kesin. yalnız çok tehlikeli bir sürüş delü kadir beyefendinin yaptığı oda bunun farkındadır ama kesin ona sorsan bu benim her zamanki işlerim bana bir şey olmaz diyecektir. Göstergesinde 299 vuruyo ya yanlış anca 270-280 km*h da gidiyor bence. Çünki bir ara bir arabanın yanında gidiyodu 138 diyodu. Ama yol çizgilerinin otabanda 120 de giderken geçiş hızını çok iyi bilirim. 120 de gidiyorkene 138 gösteriyo ibre. Aslında bu japonları takdir etmek lazım delü kadir gibiler tatmin olmaz yoksa.

ulen ne sallamışsın beaaa :cherry:

Vallaha yol çizgileririn geçiş hızını bilen sensin ben ne desem yalan olur kanka:cherry:ya bu arada 160 ta gaz açarak teker yapacak 600 yok sanırsammm:p

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en uzağa deli kadir işiyor oleeeee :p
yapılmasına sadece kendi canınız tehlikede olduktan sonra bişey demem ama şunları yayınlamasanız ne iyi olacak

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu hangi markanın 1000 liği?

zuzuki gsx r 1000 :) hemende anlamıs bak binlik olduğunu.

kusura bakmayın ama ben beğenmedim. o kadar riskli sürüşki inanın önünüzdeki araç normal trafik akışını düşünüp arkayı kontrol etmediği bir anda sağa veya sola kırsa bir kaç gün sonra açılan bir topic te buradaki olaya güzel bir video diyen arkadaşlar allah rahmet eylesin veya kalanların başı saolsun diye yazacaklar. Yapan yinede yapacaktır saygı duymak gerekir...

evett, haklısın :pale:

Ecem hadi senin konuya geleyim,motoru süren arkadaşın yaptıkları çok tehlikeli,motoru süren kişi için demiyorum,o zaten rsikleri göze almış,yayalar için trafikteki diğer araçlar için,videonun onaylanacak destek verilecek hiç bi tarafı yok,hı yapılan haraketlerde öyle çok extrem haraketlerde değil ,sana msn de o kadar dedim sen yine dinlemedin,bu yolda yapacağın yalnışın dönüşü yok kurban olduğum,gaza gelme ömür boyu bu zevkin tadını çıkar :wiinkk:

gadasını aldığım :p çok haklısın ama ruhuma söz geçiremiyorum:mrgreen:

gerçekten süper bir video olmuşş emeğine ellerine sağlık... :)

afiet olsun

kız herkeste sen kullanıyon zannediyo yaa:mrgreen:

arkadaşlar eftelya kullanan deyil artçı,böyle kullansa burdan mersine gider kulaklarını çekerimm :D

ben kullanıyorum tabi , niçin kıskanıyosun uyuscum:p:mrgreen:benim kadar olamadın kaç zamandır , ee sende haklısın:p

aslında 400 yapıyo orda ama göstergesi bozuk 299 gösteriyo :mrgreen:

bu kadar sürate ne hacet

geçen 385le yanımdan geçenler sizdiniz demek yakalandınız maalesef:p:p

slm helal olsun delı kadür eeee bosuna dememısler deli diye adam 300 vuruyoo ıbre utanmasa da basacak ama yol yok dıye basmıyo sanırsam :cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Amanın ne biçim sürüyo bu sürücü korktum valla bende öle olcam büyünce yani tecrübelenince :queen:

Son düzenleme:
güzel olduğu kadar tehlikeli görüntüler ellerinize sağlık paylaşım için teşekkürler

Forumdan Uzaklaştırıldı
kim bu kerkenez..:mrgreen:

Risk misk hatta minsk :p Ben beğendim. Elbette tehlikeli ama bazen motosikletin tadı böyle çıkıyor. :) Her zaman yapılmazsa tabii.
Paylaşım için sağol.

kameranın önünde ne o öyle ayakkabı bağcığı gibi uçuşup duruyo hayret bişey:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar