gerçekten süper bir video olmuşş emeğine ellerine sağlık... 
motor tahminen suzuki gsxr 1000 yada 600 ama yanındakinin cbr 600-1000olduğu kesin. yalnız çok tehlikeli bir sürüş delü kadir beyefendinin yaptığı oda bunun farkındadır ama kesin ona sorsan bu benim her zamanki işlerim bana bir şey olmaz diyecektir. Göstergesinde 299 vuruyo ya yanlış anca 270-280 km*h da gidiyor bence. Çünki bir ara bir arabanın yanında gidiyodu 138 diyodu. Ama yol çizgilerinin otabanda 120 de giderken geçiş hızını çok iyi bilirim. 120 de gidiyorkene 138 gösteriyo ibre. Aslında bu japonları takdir etmek lazım delü kadir gibiler tatmin olmaz yoksa.
ulen ne sallamışsın beaaa :cherry:
orasını da sen bilirsin işte aga 600 lük makina sende var. selamlar saygılar adana mt yeVallaha yol çizgileririn geçiş hızını bilen sensin ben ne desem yalan olur kanka:cherry:ya bu arada 160 ta gaz açarak teker yapacak 600 yok sanırsammm![]()
Bu hangi markanın 1000 liği?
kusura bakmayın ama ben beğenmedim. o kadar riskli sürüşki inanın önünüzdeki araç normal trafik akışını düşünüp arkayı kontrol etmediği bir anda sağa veya sola kırsa bir kaç gün sonra açılan bir topic te buradaki olaya güzel bir video diyen arkadaşlar allah rahmet eylesin veya kalanların başı saolsun diye yazacaklar. Yapan yinede yapacaktır saygı duymak gerekir...
Ecem hadi senin konuya geleyim,motoru süren arkadaşın yaptıkları çok tehlikeli,motoru süren kişi için demiyorum,o zaten rsikleri göze almış,yayalar için trafikteki diğer araçlar için,videonun onaylanacak destek verilecek hiç bi tarafı yok,hı yapılan haraketlerde öyle çok extrem haraketlerde değil ,sana msn de o kadar dedim sen yine dinlemedin,bu yolda yapacağın yalnışın dönüşü yok kurban olduğum,gaza gelme ömür boyu bu zevkin tadını çıkar :wiinkk:
gerçekten süper bir video olmuşş emeğine ellerine sağlık...![]()
kız herkeste sen kullanıyon zannediyo yaa:mrgreen:
arkadaşlar eftelya kullanan deyil artçı,böyle kullansa burdan mersine gider kulaklarını çekerimm![]()
motor tahminen suzuki gsxr 1000 yada 600 ama yanındakinin cbr 600-1000olduğu kesin. yalnız çok tehlikeli bir sürüş delü kadir beyefendinin yaptığı oda bunun farkındadır ama kesin ona sorsan bu benim her zamanki işlerim bana bir şey olmaz diyecektir. Göstergesinde 299 vuruyo ya yanlış anca 270-280 km*h da gidiyor bence. Çünki bir ara bir arabanın yanında gidiyodu 138 diyodu. Ama yol çizgilerinin otabanda 120 de giderken geçiş hızını çok iyi bilirim. 120 de gidiyorkene 138 gösteriyo ibre. Aslında bu japonları takdir etmek lazım delü kadir gibiler tatmin olmaz yoksa.