Bir üst motor önerisi

R25 kullanıcısıyım ve yükseltmeye karar verdim.
Gerek motor gücü olsun gerek motorun altımda bisiklet gibi kalması olsun 600cc kalıplı motor arıyorum.
2. El alıcam, tavsiyeniz nedir?
190cm/127kg

Hocam boylarimiz ayni ama aramizda 37kg fark var,R25 kullandim altimda gayet iyi durdu,bu dogrultuda iki secenek var;

1-Tenere/Tracer vb tarzinda motosiklet tercihi yapmaniz

2-Bir hastalik vb.durumunuz yok ise,spor yaparak kilo vermeniz.

Son düzenleme:
Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
O boy ve kilo için 600cc de aklıma sadece tenere geliyor.

Hocam boylarimiz ayni ama aramizda 37kg fark var,R25 kullandim altimda gayet iyi durdu,bu dogrultuda iki secenek var;

1-Tenere/Tracer vb tarzinda motosiklet tercihi yapmaniz

2-Bir hastalik vb.durumunuz yok ise,spor yaparak kilo vermeniz.
Hocam ilaçlar sayesinde aldım kiloyu 82kg idim 2 sene öncesi. Şükür bitti başladım spora hedef 105..
Racing’den devam etmek istiyorum. R6 ve 636 çok tatlı geliyor ama tek korkum yine minik kalması motorun.

Chopper düşünmezmisiniz rahat geniş geniş :)
Daha bugün gezide arkadaşlar verdi motorlarını bindim, evet harbi rahat makinalar oturaklı ama bana hitap etmiyor bir türlü ısınamadım chopperlara.

r1 senlik makine tecrüben ne kadar bilmiyorum ama r1 tam senlik
Thedarkfire, hacım 2007 kırlangıç kasa sürdüm sanayide turladım geldim. Kademe kademe gitmek en hayırlısı bana göre, bilek olsun deneyim olsun 1000cc sonra düşünüyorum. Yoksa dediğin gibi büyük kalıba uygun gayet r1

Thedarkfire, hacım 2007 kırlangıç kasa sürdüm sanayide turladım geldim. Kademe kademe gitmek en hayırlısı bana göre, bilek olsun deneyim olsun 1000cc sonra düşünüyorum. Yoksa dediğin gibi büyük kalıba uygun gayet r1

Bütçe yetiyorsa 2009 sonrası r1 ler modludur. Ben 6-7 ay hep yağmur modunda bindim, 600-750 cc ayarlarında kullanabiliyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar