Bir Tatilde Böyle Geçti..

Bir4az kadir inanır gördüm abi seni bu resimde =))))))

Fotolar harika, yengeye selamlar çocukların gözlerinden öperim :rendeer:

dsc01284att7.jpg

MURAT'çığım ümmet abiyi geçmişşin valla.türkiyeyi bir uçtan biruca gezmişsin yüreğine sağlık:)
murat abiciğim çok güzel olmuş ama biras kırıldım açıkcası antebe kadar geliyorsunuz bi uğrasaydınız ağırlardık sizi:salut:
Bütün yılın yorgunluğunu 3500 km geziyle atmışsınız.Paylaşım için teşekkürler.
tek kelimeyle muhteşem tam bi aile sadeti allah bozmasın abim darısı bizim aileye :mrgreen:
Eeee yani buralara kadar geldin haberim olmadı mı ? :cyclopsan
murat hocam çok güzel br gezi olmuş güzelliği arabayla olması değil aileyle olması tebrik ederim saygılar..:rendeer:
ne güzel gezi olmuş ailece
maaşallah çocuklar çok tatlı allah bağışlasın nice mutlu gezilere abim :rendeer:
çok güzel gezi olmuş:cat:
Güzel bi gezi olmuş ailenecek güzel yerler
tebrikler alinizle güzel vakit geçirmişsiniz::haapppy:
Bir4az kadir inanır gördüm abi seni bu resimde =))))))

Fotolar harika, yengeye selamlar çocukların gözlerinden öperim :rendeer:

Ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar..:rendeer: :rendeer:

Haber vermemek konusuna gelince de ;kimseyi rahatsız etmek istemedim valla..:wiinkk::p :rendeer:

Güzel bir gezi olmuş murat kardeşim allah içinize sindirsin:cat:

Biz de Urfa ya gelirsek uğramayız artık ::miiz::::miiz::

Yok be Tubiş..Gece geçtik bide hafta sonuydu..İnan aklımdan geçtin ama
dediğim gibi uğramaya kalksam tatilim bitmezdi valla..:)

Yoksa sadece Antalya'da en az 10-15 kişi vardı sen ve senin gibi değer verdiğim arkadaşlarım..:wiinkk:

Kimse darılmasın diye haber vermedim Tubiş..:rendeer:
Bir daha sefere haberli çıkarım tatile ve uğrarım ..:cherry:

Söz...:wiinkk:

Son düzenleme:
Gaziantep İl Temsilcisi
abi harikasin* eminım* cok* eglenmişsındır yanıma* nıye* ugramadın* demıyecem çünkü* ugrasan* bile* ben* yoktum bu* arada gidecegin* istikameti* duyurursun bir* nevi (topik acarsın msn de yazarsın vs..) gider* gelirsin* ondan* sonra* nıye* haberımız* olmadı buralara* kadar* geldın de* derler.....

Güzel gezi olmuş :cat:
Abi görüşelim. Yeni motosikletimi almadan önce seni aradım.
Tlf cevap vermedin. Bir ara uğra, bi çayımı iç.

Hey gidi Murat abim çok güzel bir gezi olmuş uzun ömürlerle nice gezilere sayın abim :)

helal olsun arkadaşım sana ben kahraman maraştan mustafa
sana imrendim valla inşallah maraşa şehir merkezine girib yeenlere bi dondurma yedirdin inallah hı

Yok be Tubiş..Gece geçtik bide hafta sonuydu..İnan aklımdan geçtin ama
dediğim gibi uğramaya kalksam tatilim bitmezdi valla..:)

Yoksa sadece Antalya'da en az 10-15 kişi vardı sen ve senin gibi değer verdiğim arkadaşlarım..:wiinkk:

Kimse darılmasın diye haber vermedim Tubiş..:rendeer:
Bir daha sefere haberli çıkarım tatile ve uğrarım ..:cherry:

Söz...:wiinkk:

Tamam o zaman :) Sözü aldık, rahatladık. :rendeer::rendeer:

murat hocam ne güzel yapmışsın ailece gezmekle:cat: selamlar saygılar bizden olsun:rendeer:

önce güzel bir gezi gerçekten nice km ler ailece.. abi yanliş mı anladım 3500 km ye yaklaşık 400 ytl motorin demişsin motorin lt fiyatı ile km hesabım yanlış mı yaptım ben yaklaşık 27 km geliyor lt ye doğrumu

helal olsun valla iyi gezmişsiniz abi.

abi harikasin* eminım* cok* eglenmişsındır yanıma* nıye* ugramadın* demıyecem çünkü* ugrasan* bile* ben* yoktum bu* arada gidecegin* istikameti* duyurursun bir* nevi (topik acarsın msn de yazarsın vs..) gider* gelirsin* ondan* sonra* nıye* haberımız* olmadı buralara* kadar* geldın de* derler.....
murat hocam ne güzel yapmışsın ailece gezmekle:cat: selamlar saygılar bizden olsun:rendeer:
Teşekkür ederim arkadaşlar..Sağolun & Varolun..:rendeer:

Güzel gezi olmuş :cat:
Abi görüşelim. Yeni motosikletimi almadan önce seni aradım.
Tlf cevap vermedin. Bir ara uğra, bi çayımı iç.
Cepi yazarsan ben sana ulaşırım...:cat:(yaşlılıktan mıdır nedir inan :silent:hatırlayamadım.Kusura bakma paşam:pr:)..
Hey gidi Murat abim çok güzel bir gezi olmuş uzun ömürlerle nice gezilere sayın abim :)
İnan İstanbul'a gelecektik Mert'im.:).Ama bir aksilik olunca niyetimizden vazgeçtik.:mrgreen:Kısmet olursa kışın gelmeye niyetimiz var..Yanına uğrayacam..:cat:
helal olsun arkadaşım sana ben kahraman maraştan mustafa
sana imrendim valla inşallah maraşa şehir merkezine girib yeenlere bi dondurma yedirdin inallah hı
Yemez olurmuyuz be paşam.:cat:
Tamam o zaman :) Sözü aldık, rahatladık. :rendeer::rendeer:
Sözüm söz Tubiş..:cat::rendeer:

önce güzel bir gezi gerçekten nice km ler ailece.. abi yanliş mı anladım 3500 km ye yaklaşık 400 ytl motorin demişsin motorin lt fiyatı ile km hesabım yanlış mı yaptım ben yaklaşık 27 km geliyor lt ye doğrumu

1 litreyle yaklaşık 24km felan gitti araba paşam...
Motorini giderken 2.80ytl'den gelirkende 3.12ytl'den aldık.
:cat: :wiinkk:

Abi utancımdan yerin dibine girmek istiyorum inan,nasıl adanaya gelirsinde görüşemeyizzz yaaa :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar