MURAT'çığım ümmet abiyi geçmişşin valla.türkiyeyi bir uçtan biruca gezmişsin yüreğine sağlık
murat abiciğim çok güzel olmuş ama biras kırıldım açıkcası antebe kadar geliyorsunuz bi uğrasaydınız ağırlardık sizi:salut:
Bütün yılın yorgunluğunu 3500 km geziyle atmışsınız.Paylaşım için teşekkürler.
tek kelimeyle muhteşem tam bi aile sadeti allah bozmasın abim darısı bizim aileye :mrgreen:
Eeee yani buralara kadar geldin haberim olmadı mı ? :cyclopsan
murat hocam çok güzel br gezi olmuş güzelliği arabayla olması değil aileyle olması tebrik ederim saygılar..:rendeer:
ne güzel gezi olmuş ailece
maaşallah çocuklar çok tatlı allah bağışlasın nice mutlu gezilere abim :rendeer:
çok güzel gezi olmuş:cat:
Güzel bi gezi olmuş ailenecek güzel yerler
tebrikler alinizle güzel vakit geçirmişsiniz::haapppy:
Bir4az kadir inanır gördüm abi seni bu resimde =))))))
Fotolar harika, yengeye selamlar çocukların gözlerinden öperim :rendeer:
Biz de Urfa ya gelirsek uğramayız artık ::miiz::::miiz::
Yok be Tubiş..Gece geçtik bide hafta sonuydu..İnan aklımdan geçtin ama
dediğim gibi uğramaya kalksam tatilim bitmezdi valla..
Yoksa sadece Antalya'da en az 10-15 kişi vardı sen ve senin gibi değer verdiğim arkadaşlarım..:wiinkk:
Kimse darılmasın diye haber vermedim Tubiş..:rendeer:
Bir daha sefere haberli çıkarım tatile ve uğrarım ..:cherry:
Söz...:wiinkk:
Teşekkür ederim arkadaşlar..Sağolun & Varolun..:rendeer:helal olsun valla iyi gezmişsiniz abi.
abi harikasin* eminım* cok* eglenmişsındır yanıma* nıye* ugramadın* demıyecem çünkü* ugrasan* bile* ben* yoktum bu* arada gidecegin* istikameti* duyurursun bir* nevi (topik acarsın msn de yazarsın vs..) gider* gelirsin* ondan* sonra* nıye* haberımız* olmadı buralara* kadar* geldın de* derler.....
murat hocam ne güzel yapmışsın ailece gezmekle:cat: selamlar saygılar bizden olsun:rendeer:
Cepi yazarsan ben sana ulaşırım...:catGüzel gezi olmuş :cat:
Abi görüşelim. Yeni motosikletimi almadan önce seni aradım.
Tlf cevap vermedin. Bir ara uğra, bi çayımı iç.
İnan İstanbul'a gelecektik Mert'im.Hey gidi Murat abim çok güzel bir gezi olmuş uzun ömürlerle nice gezilere sayın abim![]()
Yemez olurmuyuz be paşam.:cat:helal olsun arkadaşım sana ben kahraman maraştan mustafa
sana imrendim valla inşallah maraşa şehir merkezine girib yeenlere bi dondurma yedirdin inallah hı
Sözüm söz Tubiş..:cat::rendeer:Tamam o zamanSözü aldık, rahatladık. :rendeer::rendeer:
önce güzel bir gezi gerçekten nice km ler ailece.. abi yanliş mı anladım 3500 km ye yaklaşık 400 ytl motorin demişsin motorin lt fiyatı ile km hesabım yanlış mı yaptım ben yaklaşık 27 km geliyor lt ye doğrumu
allah daha nice güzel yerleri gürmeyi nasib etsin güzel gezi olmuş :cat:
guzel gezı olmus paylasım ıcın tesekkurler