Bir ömür boyu Hangi Motosiklet (3 harfli) "eğlence amaçlı"

Katılım
31 Ağu 2017
Mesajlar
387
Hayatımda hıc enduroya bınmedım, hıc enduro sahıbı olmadım, ama her motoruma ucundan kıyısından topraga camura sokmuslugum hep vardır.

Sankı sahıbı olsam omur boyu baska motora bakmayacakmısım gıbı gelıyor, tama benım motorum buymus dıyecegım sankı, gozum oyle advlerde falan hıc degıl

KTM 450 exc :flower::flower:
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
5 Kas 2015
Mesajlar
11,464
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bi üst modeli çıktığı an ağzınız açık lan bu çok güzelmiş keşke benim olsa dememeniz imkansız.bizimde var bi hayalimiz ducati streetfighter v4s alırız bir dal:cat:

Garip bir şekilde benim için öyle olmadı. Çünkü her yeni modelde daha da sıkılaşan emisyon kuralları yüzünden motosiklet güç kazanmak yerine kaybetti ya da zar zor korudu, egzos sistemi gittikçe büyüdü ve ağırlaştı. En son versiyonda alt tarafi komple kaplayan kocaman bir şey var... O yüzden egzoz yan tarafa, ayağa yakın yere taşmış. Halbuki eski haliyle tüm V2'lerden temiz bir egzos sistemine sahipti. Tabii ki daha çok elektronik olması güzel bir özellik, ancak motosiklet genel olarak hâlâ aynı motosiklet... Belki ileride 2014'te olduğu gibi büyük bir sıçrama olursa belki.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst